Гейминг мишка Xtrfy - M4, оптична, безжична, черна


  • Производител:Xtrfy
  • Продуктов код:48232
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 199.00 лв.



  Купи на вноски

Безжичната версия на легендарната Xtrfy мишка е факт. С обновени компоненти и регулируема форма, тази мишка е с оптичен сензор Pixart 3370 и LED RGB подсветка. С безупречна свързаност от 1 ms, получавате най-високото ниво на производителност като при кабелна мишка, но с пълна свобода на движение и без никакви ограничения.

Регулируема ергономична форма

Ако искате повече от оригиналната форма, M4 се предлага със сменяеми части, така че можете да регулирате за перфектен захват.

Компоненти от върховно ниво

Сензорът Pixart 3370 осигурява перфектна безжична прецизност. Kailh GM 8.0 превключва за 80 милиона ясни щраквания, а ARM 32-битовият микроконтролер дава безкомпромисни скорост и стабилност.

Регулируем баланс на теглото

Безжична и ултра лека, Xtrfy M4 е с конструкция, която позволява настройка на разпределението на теглото. Тъй като центърът на тежестта се движи в зависимост от това как държите мишката, имате възможност се съобразите изцяло с личните си претенции. Преместете батерията отпред или отзад и се насладете на перфектно балансирана мишка.

Повече настройки, без софтуеър

Управлявайте ефектите, цветовете и яркостта на RGB осветлението и регулирайте CPI, честотата, разстоянието и времето с едно натискане на превключвател и бутон. Когато приключите с коригирането на настройките, горният бутон може да бъде настроен на "PGDN", така че да го свържете с каквото искате в играта.

До 75 часа игри с едно зареждане

А когато дойде време за зареждане – свързвате и продължете да играете. Мишката започва да мига червено, когато батерията е под 25%. Докато се зарежда, лампичката е оранжева. Когато зареждането приключи, мишката се връща към избрания от вас RGB режим.

Спецификация
Дължина на кабела 1.8 m
Ергономичност За дясна ръка
Живот на батерията до 75 часа
Захват Palm
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор Pixart 3370
Подсветка RGB
Размер на опаковката 17 x 6 x 11 cm
Размер на продукта 12 x 3.9 x 6.8 cm
Резолюция на сензора 19 000 DPI
Съвместимост с платформи PC
Тегло 0.3 kg
Тип връзка Безжичнa
Тип на свързване 2.4 GHz wireless, USB
Тип сензор Оптичен
Честота 125/500/1000 Hz
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!