ТОП цена -15%

Гейминг мишкa SteelSeries - Rival 650, оптична, безжична, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:SteelSeries
  • Продуктов код:22965
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 220.15 лв.
    • 259.00 лв.



  Купи на вноски

Първата безжична гейминг мишка с истинска производителност е тук. Rival 650 Wireless разполага с Quantum Wireless 1ms производителност без загуби, възможности за светкавично бързо зареждане и най-прецизния сензор за игри, създаван някога.

Quantum Wireless

Изцяло новата най-съвременна система без забавяне осигурява 1000Hz, 1ms латентност, 24 часа живот на батерията и оптимизация на честотата за турнирен клас за ненадмината производителност, дори по време на най-взискателните гейминг сесии.

Бързо зареждане

Rival 650 Wireless осигурява изключителна скорост на зареждане. 15 минути зареждане предлагат над 10 часа време за игра. Никога повече не трябва да зареждате по средата на играта си.

2 сензора за следващо ниво точност

Най-модерната сензорна система в света, TrueMove3+ съчетава истинско 1 към 1 проследяване с революционно откриване на разстояние. За първи път имате пълен контрол.

Истинската точност е без изкривяване

TrueMove3 е оптичен сензор с 12 000 CPI, 350 IPS, създаден ексклузивно с лидера в индустрията PixArt. Вместо да се фокусира само върху CPI, TrueMove3 е проектиран за истинско проследяване 1 към 1. Преместването на определено разстояние върху подложката за мишка води до същото точно разстояние на екрана, без да се въвежда латентност, интерполация или да се засяга намаляването на трептенето.

Въоръжена за производителност

Мощният 32-битов ARM процесор на тази мишка ви позволява да запазвате CPI настройки, преназначаване на бутони и светлинни ефекти на борда за безплатна употреба на софтуер при LAN събития и турнири.

Ергономичен дизайн

Всеки аспект на дизайна на Rival 650 Wireless отговаря на строгите изисквания на играчите за комфорт. Независимо дали използвате Claw или Palm захват, формата ѝ ще ви осигури перфектен комфорт за дълги и интензивни гейминг сесии.

Спецификация
Брой бутони 8
Бързо зареждане 15 минути зареждане осигурява 10 часа работно време
Ергономичност За дясна ръка
Живот на суичовете до 60 млн. клика
Захват Claw, Palm
Подсветка RGB
Размер на опаковката 5.6 x 19.5 x 14.5 cm
Размер на продукта 4.39 x 6.85 x 13.11 cm
Резолюция на сензора 12 000 DPI
Тегло 0.164 kg
Тип връзка Безжичнa
Тип сензор Оптичен
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!