ТОП цена -16%

Гейминг мишка Razer - DeathAdder V3, оптична, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:51477
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 133.56 лв.
    • 159.00 лв.


Победата придобива нова форма с Razer DeathAdder V3. Усъвършенствана и преработена с помощта на топ професионалисти в електронните спортове, нейната емблематична ергономична форма сега е с повече от 25% по-лека от предшественика си, подкрепена от набор от авангардни подобрения, за да прокара границите на състезателната игра.

Окабелен за производителност

Изпитайте ненадмината отзивчивост с мишка, способна да изпраща до 8 пъти повече данни за секунда, като ефективно намалява забавянето на въвеждането от 1 до 1/8 от милисекунда.

Изключително лека - 59g

Със своята невероятна оптимизация на теглото, Razer DeathAdder V3 е една от най-леките ергономични мишки за електронни спортове, създавани някога – като същевременно подобрява потребителското изживяване.

Отключете ултра фините настройки

Активирайте Asymmetric Cut-off, за да зададете индивидуално регулиране, което е настроено според вашия стил на игра - с 26 детайлни нива на регулиране на височината в сравнение само с 3 в предишната версия.

Автоматично калибриране на различни повърхности

С интелигентно проследяване, оптичният сензор Razer Focus Pro е в състояние да поддържа постоянно разстояние на излитане, независимо върху каква повърхност се използва, което позволява по-голям контрол и точност.

Smooth Touch Finish - Мишката е покрита с изцяло ново покритие, което се усеща меко и гладко, но остава лесно за хващане.

Razer Optical Mouse Switches Gen-3 - жизнен цикъл от 90 милиона щраквания без проблеми с двойно щракване и невероятно задействане от 0.2 ms.

Кабел Razer Speedflex - Изтъкан за по-голяма гъвкавост и проектиран да произвежда минимално съпротивление.

8 програмируеми контроли - Включва 6 напълно конфигурируеми бутона за макроси и преки пътища, включително функция за превключване между 5 DPI етапа.

Вградена памет - Мишката съхранява до 5 профила, както и последния използван Razer Synapse профил, включително всички калибрирани настройки.

Razer HyperShift - Ефективно удвоете ходовете си с едно натискане на бутон, като активирате допълнителен набор от персонализирани клавишни връзки и DPI етап на мишката.

Спецификация
Брой бутони 6
Ергономичност За дясна ръка
Живот на суичовете до 90 млн. клика
Захват Claw, Fingertip
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор Focus Pro
Размер на опаковката 18 x 6.5 x 10.5 cm
Размер на продукта 12.8 x 6.8 x 4.4 cm
Резолюция на сензора 30 000 DPI
Тегло 0.22 kg
Тип връзка Жичнa
Тип сензор Оптичен
Честота 8000 Hz
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!