ТОП цена -10%

Настолна игра Orleans Stories - стратегическа

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Matagot
  • Продуктов код:55627
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 161.91 лв.
    • 179.90 лв.



  Купи на вноски

Обработвайте и произвеждайте, основавайте села и постройте крепости и църкви! Живейте както във времена на просперитет и успех, така и в лишения... Преборете глада и чумата, бийте се за земята си, завладейте нови територии и осигурете благоденствието на своите жители!


Orléans Stories се основава на механизмите за bag-building, познат от Orléans, като тези механизми са доразвити в преживяване за разказване на истории, в което играчите преминават през различни епохи и се изправят пред различни предизвикателства. Най-общо казано, вместо да се фокусира върху град Орлеан и да търгува с околните села, играчът сега заселва долината на Лоара.


Играта включва две истории: „Първото кралство“ и „Благоволението на краля“. „Първото царство“ е епична история, която обхваща осем така наречени епохи и всяка епоха включва различни условия и акценти. Понякога се заселват рицари, с чиято помощ можете да завладявате чужди територии, понякога чумата заплашва да унищожи популацията на заселниците, освен ако всички не са работили заедно за развитието на медицината.


"The King's Favor" е по-кратка, по-проста и по-подходяща като въведение в играта. В продължение на пет епохи определени задачи трябва да бъдат изпълнени до края на всяка епоха и тези, които не успеят да го направят, ще отпаднат безмилостно. Заплахата да се наложи да прекратите играта преждевременно осигурява постоянна тръпка, но всички задачи са постижими, така че (обикновено) всички играчи преживяват края на петата ера — но тези, които са се концентрирали само върху задачите, ще бъдат наказани, защото в този момент точка Постиженията на всеки ще бъдат сравнени в замъка на краля и ще получите победни точки за размера на територията, сградите, стоките и монетите.


Различните епохи засягат параметрите на играта, както и правилата на играта, създавайки нови стратегически възможности. Това предизвиква играчите постоянно да се адаптират към текущите условия, създавайки ви впечатлението, че преживявате история, но за разлика от наследените игри, тези истории могат да се повтарят толкова често, колкото искате. Промените от ера в ера изискват нов начин за гледане на нещата от дистанция, но това е улеснено за играчите от книжка с истории, в която играчите ще намерят не само цялата подходяща информация и особености на правилата, но и съвети как да се подготвят за предстоящата игра под формата на разказана история.


Вид параметърТехнически характеристики
Име Настолна игра Orleans Stories - стратегическа
ПроизводителMatagot
Гаранция24 месеца

Спецификация
Категория Настолни и борд игри
Производител Matagot
Гаранция 24 месеца
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!