ТОП цена -21%

Гейминг мишка Glorious - Model O 2, оптична, бяла

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Glorious
  • Продуктов код:58522
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 173.01 лв.
    • 219.00 лв.



  Купи на вноски

Легендарната гейминг мишка е подобрена по всякакъв начин. Model O е комбинация от лек дизайн и променяща играта точност. Победата никога не е изглеждала толкова добре.

СЕНЗОР ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

Никога не пропускайте кадър поради неточно проследяване с авангардния сензор за мишка. Неговото проследяване от 650 IPS осигурява точност 1:1 при невъзможни скорости, докато ускорението от 50C се справя с лекота с бързи движения. Задайте разделителната способност между 100 и 26 000 DPI, за да отговаря идеално на вашия стил на игра.

PARACORD ASCENDED CABLE

Лекият материал от паракорд на Ascended Cable и ъгловата точка на свързване елиминират плъзгането на кабела по време на игра за безжично изживяване. Paracord е невероятно гъвкав за максимална мобилност, докато стегнатото му тъкане от влакна е много издръжливо, за да предотврати износването с течение на времето.

БЕЗ ТЪРЕНИЕ 100% PTFE G-СКЕЙТ

Персонализираните крачета за мишка G-Skates са дебели, заоблени и изработени от първокласен 100% PTFE материал за възможно най-плавното плъзгане по всяка повърхност. Тяхната производителност е съпоставена само с тяхната издръжливост, която гарантира постоянно гладко плъзгане дълго след като мишката удари бюрото ви.

НОВ ДИЗАЙН ОСНОВНИ БУТОНИ

За разлика от своя предшественик, основните бутони на Model O 2 са две отделни части. Тази промяна, съчетана с нашите персонализирани превключватели Glorious, гарантира, че всяко щракване е постоянно отчетливо с намалено пътуване преди и след пътуване за бърза реакция.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЕМО RGB ОСВЕТЛЕНИЕ

GB светодиодите на Model O 2 произвеждат ярка и жизнена светлина. Бързо персонализирайте яркостта на осветлението и ефектите с прости бутони за бърз достъп или ги настройте фино чрез нашия софтуер Glorious CORE. 59g

УЛТРАЛЕКА СКОРОСТ

По-ниското тегло ви позволява да движите, ускорявате и спирате мишката с по-голяма прецизност, което прави по-лесно от всякога проследяването на цели и ударите ви. Чисто новият BAMF 2.0 осигурява проследяване с точност до пиксели при бърза скорост от 650 IPS (инча в секунда) до 50G ускорение с максимална разделителна способност от 26 000 DPI. Комбинирани, тези функции ви позволяват да правите спиращи шоуто удари по-бързо и по-последователно от всякога.

СЪЗДАДЕНА ЗА СЛАВА

Новият дизайн с разделени бутони, съчетан с нашите персонализирани превключватели Glorious, предотвратява преди и след пътуване за максимална отзивчивост. Без значение къде натискате основните бутони, пръстите ви винаги ще бъдат посрещнати с чиста тактилност. Перфектен за широка гама от размери ръце и стилове на захващане. Крачетата на мишката G-Skates без триене, изработени от 100% PTFE материал, осигуряват възможно най-плавното плъзгане през различни повърхности. Неговият ултра-гъвкав Ascended кабел е направен от безтегловен паракорд материал за почти безжично изживяване с мишка.

GLORIOUSCORE МОЩНИЯТ СОФТУЕРЕН ПАКЕТ

Пренастройте функциите на бутоните, фино настройте поведението на сензора, персонализирайте осветлението и коригирайте времето за премахване на отскок с този интуитивен софтуер. Използването на софтуера не е задължително, тъй като мишката идва с много полезни предварително инсталирани клавишни връзки.

PLUG & PLAY

Ascended кабелът на Model O 2 разполага с USB-A конектор, който работи незабавно, когато е включен в компютър, Mac, лаптопи или конзола за игри. Дългата му дължина от 2 m му позволява лесно да се побере в съществуващата ви конфигурация.

Спецификация
Брой бутони 6
Дължина на кабела 2 m
Ергономичност За дясна ръка
Живот на суичовете до 80 млн. клика
Захват Claw, Palm
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор Glorious BAMF Sensor
Подсветка RGB
Размер на опаковката 17 x 8 x 10 cm
Размер на продукта 12.6 x 6.6 x 3.2 cm
Резолюция на сензора 26 000 DPI
Тегло 0.28 kg
Тип връзка Жичнa
Тип на свързване USB
Тип сензор Оптичен
Честота 1000 Hz
Цвят Бял
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!