Настолна игра Distilled - стратегическа


  • Производител:Matagot
  • Продуктов код:55599
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 154.90 лв.



  Купи на вноски

Честито! Вие сте наследник на дестилерия, стожер в най-добрите практики в световен мащаб! Ще успеете ли да се издигнете или ще се провалите с гръм и трясък? Distilled е изключително тематична стратегическа игра с карти за правене на спиртни напитки в дестилерия, с управление на ресурсите и рисков елемент - ще се доверите ли на късмета или ще заложите на сигурно? Надявате някой ден да постигнете титлата майстор дестилер, а до тогава практикувате чрез закупуване на стоки, изграждане на вашата дестилерия и създаване на най-известните спиртни напитки в света.


Distilled е изключително тематична стратегическа игра с карти за правене на спиртни напитки в дестилерия, с управление на ресурсите и елементи за прокарване на късмет. В играта вие сте наследили дестилерия и се надявате някой ден да постигнете титлата майстор дестилер чрез закупуване на стоки, изграждане на вашата дестилерия и създаване на най-известните спиртни напитки в света.


Използвайте карти, за да купувате нови съставки и да инвестирате в надстройки на вашата дестилерия, докато в крайна сметка дестилирате алкохола и го изпращате в склада. Веднъж попаднали в склада, състарете духа си, за да подобрите вкуса му, и го бутилирайте, за да го продадете за големи печалби!


Постигнете титлата Master Distiller, като имате най-много победни точки в края на играта. Точките се получават чрез дестилиране и продажба на спиртни напитки.



Вид параметърТехнически характеристики
Име Настолна игра Distilled - стратегическа
ПроизводителMatagot
Гаранция24 месеца

Спецификация
Категория Настолни и борд игри
Производител Matagot
Гаранция 24 месеца
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!