Гейминг слушалки SteelSeries - Arctis Nova 7X, безжични, бели


  • Производител:SteelSeries
  • Продуктов код:57072
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 399.00 лв.



  Купи на вноски

Акустичната система Nova на слушалките SteelSeries - Arctis Nova 7X разполага с драйвери High Fidelity за превъзходно аудио качество с потапящо 360° пространствено аудио и първи в играта параметричен еквалайзер.

Нова Акустична система

Предизвикайте възприятията си за гейминг слушалки с най-добрата в класа си акустична система Nova, с мощни, специално проектирани висококачествени драйвери. Кристално ясни високи ноти, прецизен среден диапазон и дълбок бас изпълват ушите ви, докато драйверите работят заедно със SteelSeries Sonar Audio Software Suite.

Чуйте позицията на противника с 360° пространствено аудио и веднага идентифицирайте посоката за следващия си ход. Поглъщащият звук ви заобикаля от всеки ъгъл, поставяйки ви в центъра на действието за предимство в играта.

Поемете пълен контрол над звука си с Pro-grade Parametric EQ, първият в игрите. SteelSeries Sonar Audio Software Suite ви дава X-Ray Hearing за идентифициране на стъпки и други ключови звуци в играта, активирани от предварително зададени от професионалисти в електронните спортове, за да спечелите предимството.

Мултиплатформена поддръжка с едновременна безжична връзка

Играйте и общувайте по вашия начин. Безпроблемно превключвайте между множество устройства с джобния USB-C донгъл*, осигурявайки 2,4 GHz безжична връзка към вашия Xbox, PC, Mac, PlayStation или Switch.

USB-C

Използвайте най-новата USB-C връзка, за да заредите слушалките за максимална гъвкавост, без да носите повече кабели.

38 часа живот на батерията

С 38 часа възпроизвеждане, това е повече от ден и половина непрекъсната употреба, което ви държи свързани с любимия ви свят на игри толкова дълго, колкото ви е необходимо.

Бързо зареждане

Върнете се бързо в битката с функцията за бързо зареждане USB-C, осигуряваща 6 часа употреба само след 15 минути.

AI ClearCast микрофон

Освободете вашите комуникации в играта от тракането на клавиатурата и лошото разположение на микрофона на вашия отбор. Алгоритмите ClearCast AI на Sonar Software заглушават шума както от входящия, така и от изходящия екипен чат за перфектно аудио. Микрофонът ClearCast Gen 2 с качество на излъчване намалява фоновия шум с до 25 dB на всякакви платформи и се прибира напълно в наушника.

Система ComfortMAX

Идеален за дълги сесии, Arctis Nova 7X Wireless разполага с разширени опции за монтиране с 4 точки на регулиране. Намерете лесно идеалното прилягане с нови регулируеми на височина въртящи се наушници, еластична лента за глава и дишащи възглавнички от мемори пяна AirWeave. Конструиран около стоманена лента за глава с PVD покритие, изцяло новият дизайн е с до 14% по-лек от предишните поколения.

Бордови контроли

Останете в играта с контроли на една ръка разстояние. Лесно регулирайте силата на звука на слушалките, ощипвайте ChatMix, за да включите или изключите отбора си, бързо заглушете микрофона си или отговорете на обаждания чрез Bluetooth, всичко това с едно натискане на бутон.

Спецификация
Бързо зареждане 15 минути зареждане осигурява 6 часа работно време
Дължина на кабела 1.5 m
Живот на батерията до 38 часа
Категория Геймърски Слушалки
Размер говорители 40 mm
Размер на опаковката 23 x 23 x 7 cm
Съвместимост с платформи MAC, Nintendo Switch, Oculus Quest 2, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Съпротивление 36 Ohms
Тегло 0.5 kg
Тип на свързване Bluetooth
Честотна характеристика 20 Hz - 22 000 Hz
Чувствителност 93 dB
Чувствителност на микрофона -38 dB
Цвят Бял
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!