ТОП цена -15%

Механична клавиатура Sparco - PHANTON, Red, RGB, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Sparco
  • Продуктов код:58575
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 152.15 лв.
    • 179.00 лв.



  Купи на вноски

PHANTOM е клавиатура в пълен размер с механични клавиши с RGB светлини и червени превключватели, проектирана да предложи на всички геймъри невероятно и бързо гейминг изживяване.

Благодарение на своите механични клавиши с червени превключватели, тази клавиатура гарантира отлична производителност в игри, които изискват скорост и бързина, тъй като връщат реактивна и незабавна реакция при натискане на клавиш. 25-те анти-призрачни клавиша ви позволяват винаги да поддържате контрол, дори когато натискате няколко бутона за игри едновременно.

Структурата на клавиатурата PHANTOM е издръжлива и стабилна благодарение на металната задна плоча. Динамичните RGB светлини на клавиатурата PHANTOM осветяват вашата игрална станция. Клавишите са с подсветка с 18 режима на светене, които могат да се променят в светлина и скорост. С PHANTOM веднага сте готови за игра. Свързва се към компютъра благодарение на интегриран 1.5 m USB-A кабел: просто свържете кабела към устройството и свързването и конфигурирането на клавиатурата ще се извърши автоматично, без необходимост от допълнителни компактдискове, софтуер или външни драйвери. Единственото нещо, което ще трябва да направите, е да конфигурирате испанската клавиатура на вашето устройство.

Спецификация
Дължина на кабела 1.5 m
Категория Геймърски Клавиатури
Материал ABS
Размер на опаковката 45 x 5 x 15 cm
Размер на продукта 42.6 x 12 x 3.6 cm
Тегло 0.98 kg
Тип механични суичове Червени
Тип на свързване MiniUSB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!