ТОП цена -19%

Механична клавиатура Ducky - One 3 Daybreak SF 65%, MX Silver, жълта

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Ducky
  • Продуктов код:48428
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 274.59 лв.
    • 339.00 лв.



  Купи на вноски

Ducky One 3 SF 65% е геймърска механична клавиатура с жично USB свързване, компактен и стилен дизайн и RGB подсветка на клавишите. Изживявайте игрите на макс, докато се наслаждавате на невероятната ѝ функционалност и издръжливост.

Клавиши от PBT

QUACK Mechanics използва само най-добрите материали - клавишните капачки са направени от истински PBT. Клавишите се формират чрез двойна техника, при която две пластмаси са формовани заедно, което им позволява никога да не избледняват, дори след многогодишна употреба. Завършени с матова повърхност, тези капачки за клавиши са устойчиви на блясък и петна, направени за бързи движения и непрекъсната употреба, като същевременно запазват оригиналния си вид.

Оптимизирана конструкция

Разпределението на теглото и намалената височина на корпуса подобряват цялостната стабилност и равновесие на клавиатурата в най-натоварените гейминг моменти. Съотношението на теглото ѝ е прецизно проектирано, за да поддържа клавиатурата стабилна, което е от съществено значение за гейминг и писане.

Автентична акустика

Наличен е многослоен дизайн, който намалява нежелания шум по време на употреба. Освен това, допълнителен слой от EVA пяна е разположен под платката, за да осигури допълнително намаляване на звука и отхвърляне на всякакви нежелани звуци.

Спецификация
Категория Геймърски Клавиатури
Материал PBT
Подсветка RGB
Размер на опаковката 35.5 x 6 x 16 cm
Размер на продукта 11 x 4 x 33.5 cm
Тегло 1.045 kg
Тип бутони Високи
Тип механични суичове Cherry MX Silver
Тип на свързване USB
Цвят Жълт
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!