ТОП цена -5%

Гейминг слушалки SteelSeries - Arctis Nova 7 Dragon Edition, безжични, червени

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:SteelSeries
  • Продуктов код:61226
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 426.55 лв.
    • 449.00 лв.



  Купи на вноски

Подгответе се за най-вълнуващия гейминг досега с Arctis Nova 7 Dragon Edition - безжични гейминг слушалки, чието мощно аудио ще ви потопи максимално в игрите. Прибиращият се изцяло в слушалката микрофон на тези слушалки е AI-управляван и перфектно изолира шума.

Висококачествени драйвери

Специално разработените висококачествени драйвери осигуряват първокласен звук, кристално чист бас и невероятен звук от игрите директно до тъпанчетата ви. Софтуерния аудио пакет SteelSeries Sonar поставя хардуера на високо ниво с мощни функции и високи нива на персонализация.

360° Аудио пространство

Потопете се изцяло в любимия си свят, тъй като поглъщащият съраунд звук ви позволява да определите посоката на всяка критична стъпка, презареждане или вокална реплика. *Напълно съвместим с Tempest 3D Audio за PS5 / Microsoft Spatial Sound.

Параметричен еквалайзер Pro-Grade

Чувствайте се като аудио магьосник със софтуера Sonar и регулирайте почти всеки аспект на звука с помощта на професионален 10-лентов параметричен еквалайзер. С няколко кликвания маркирайте появата на глави и критичните стъпки на врага, като използвате предварително зададени настройки, направени с най-добрите играчи в спорта.

Многоплатформена безжична връзка

Свържете се безпроблемно към своя компютър, Mac, PlayStation или Switch с USB-C донгъла, като използвате мощната безжична връзка Quantum 2.0 Wireless 2,4 GHz за безупречно предаване на звука.

Едновременна безжична връзка

Докато сте ангажирани с платформата си за игри, използвайте Bluetooth с телефона или таблета си едновременно за гласови повиквания или слушане на любимата си медия.

Бързо зареждане на USB-C батерията

Заредете Almighty Audio за 38 часа работа. Лесно е да възстановите първокласния звук с порта за бързо зареждане USB-C; 15 минути осигуряват 6 часа работа.

AI-Управляван Микрофон ClearCast с изолиране на шума

Вече не трябва да казвате на съотборника си да спре да хрупа закуски, докато сте в екип, тъй като мощни алгоритми с изкуствен интелект изключват шума - не само вашия, но и този от клавиатурата на съотборниците ви. Микрофона напълно се прибира в слушалката за по-елегантен външен вид.

ComfortMax System

Усетете първокласното качество с леката стоманена лента за глава и намерете идеалното прилягане с 4 точки на регулиране. Регулируеми на височина, въртящи се наушници и гъвкава горна лента за пълен комфорт, съчетани с възглавнички от мемори пяна AirWeave.

Автономно управление

Регулирайте силата на звука, настройте баланса на звука от играта и чата с ChatMix, заглушете се напълно, отговаряйте на обаждания и се свържете с бутона Bluetooth - всичко това е в обсега на ръката ви, без да излизате от играта.

Спецификация
Бързо зареждане 15 минути зареждане осигурява 6 часа работно време
Живот на батерията до 38 часа
Микрофон Външен
Размер говорители 40 mm
Размер на опаковката 7.65 x 22.3 x 23.3 cm
Съпротивление 36 Ohms
Тегло 0.791 kg
Тип на свързване Bluetooth
Честотна характеристика 20 Hz - 22 000 Hz
Чувствителност 93 dB
Чувствителност на микрофона -38 dB
Цвят Червен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!