НОВ ПРОДУКТ

Гейминг мишка Razer - Cobra Pro, оптична, безжична, бяла


  • Производител:Razer
  • Продуктов код:61351
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 299.99 лв.



  Купи на вноски

Намалете конкуренцията си и ги заслепете с Razer Cobra Pro - безжична мишка за игри, захранвана от Razer Chroma RGB. С помощта на Razer HyperSpeed ​​Wireless и 11 индивидуално програмируеми светлинни зони, оцветете играта си със светещо ниво на свобода и потапяне.

10 ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КОНТРОЛА

За разширени макроси в 5 бордови профила

От основни команди до сложни макроси, насладете се на по-голяма степен на контрол на една ръка разстояние и бъдете готови да играете навсякъде с 5 профила на вградената памет.

3 РЕЖИМА НА ВРЪЗКА

Razer HyperSpeed ​​безжичен, Bluetooth, кабелен

Играйте навсякъде до 100 часа на HyperSpeed ​​или 170 часа на Bluetooth. Лесно презареждаем чрез USB Type C или безжично зареждане.

ОСНОВЕН ОТ RAZER CHROMA RGB

11-зоново Chroma осветление с пълно подсветка

Персонализирайте всяка зона от близо 16.8 милиона цвята и безброй светлинни ефекти. Изпитайте по-голямо потапяне с RGB мишка за игри, която реагира динамично със стотици интегрирани в Chroma игри.

11-ЗОННО ХРОМАТИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ПЪЛНО ПОДСВЕТЯВАНЕ

Независимо дали става въпрос за подобряване на вашето потапяне чрез интегрирани в Chroma игри или за проектиране на вашата мечтана игрална зала, ние предлагаме ниво на персонализиране на RGB осветлението, което не може да се намери никъде другаде.

КОМПАКТЕН ФОРМ ФАКТОР И ПЪТ ФУНКЦИИ

За лесно боравене с множество стилове на захващане

С тегло от само 77 g, малкият, лек дизайн на Razer Cobra Pro е страхотен за хващане и осигурява безпроблемно завладяващо игрово изживяване за стилове на хващане с нокът, длан и пръст.

RAZER HYPERSPEED WIRELESS С ПОДДРЪЖКА НА МНОГО УСТРОЙСТВА

Насладете се на ултра-отзивчиви игри с ниска латентност със скорости, по-високи от други безжични технологии. Рационализирайте настройката си и освободете USB порт, като свържете вашата безжична мишка и клавиатура към един ключ - функция за поддръжка на множество устройства, налична в най-новите продукти на Razer HyperSpeed.

СЪВМЕСТИМ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Отключете истинската способност на Razer Cobra Pro за безпроблемно, удобно зареждане, като го сдвоите с Razer Mouse Dock Pro или Razer Wireless Charging Puck (и двете се продават отделно).

ОПТИЧЕН СЕНЗОР RAZER FOCUS PRO 30K Н

Лидерът в индустрията осигурява сензор за безупречно проследяване на по-голямо разнообразие от повърхности, включително стъкло - подкрепено от интелигентни функции за подобрено прицелване и контрол.

ОПТИЧНИ ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛИ ЗА МИШКА RAZER GEN‑3

От подобрен жизнен цикъл от 90 милиона щраквания с нулеви проблеми с двойно щракване до невероятно задействане от 0.2 ms без закъснение при отказ, насладете се на надеждност и скорост, които надминават всички останали.

Спецификация
Брой бутони 10
Ергономичност За дясна ръка
Живот на батерията до 170 часа
Захват Claw, Palm
Подсветка Razer Chroma RGB
Размер на опаковката 11.55 x 17.6 x 6.55 cm
Размер на продукта 11.9 x 6.3 x 3.8 cm
Резолюция на сензора 30 000 DPI
Тегло 0.232 kg
Тип връзка Безжичнa, Жичнa
Тип на свързване Bluetooth, USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Бял
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!