Гейминг слушалки HyperX - Cloud III, черни


  • Производител:HyperX
  • Продуктов код:54514
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 239.00 лв.



  Купи на вноски

HyperX Cloud III са еволюционната стъпка на легендарните Cloud II, които са известни със своя комфорт, качество на звука и издръжливост. С отличителната елегантна мемори пяна на HyperX в лентата за глава и наушниците те осигуряват комфортно прилягане, подходящо за продължителни гейминг сесии. Те също така са снабдени с нови, пренастроени 53 mm говорители, които са наклонени за оптимално слушателско изживяване. Подобреният 10 mm микрофон записва кристално ясни гласови разговори в игра. Опростени контроли на едно от телата на слушалките ви позволяват бърз, директен достъп за заглушаване на микрофона или регулиране на силата на аудиото. LED индикаторът за заглушаване на микрофона ясно показва кога сте заглушени.

Царски комфорт

Комфортът е в ДНК-то на Cloud III. Мемори пяната с подпис HyperX в лентата за глава и възглавничките за уши, обвити в мека, първокласна изкуствена кожа, създават плюшено и удобно прилягане навсякъде.

Аудио, настроено за вашето забавление

Ъгловите 53 mm драйвери са настроени от аудио инженерите на HyperX, за да осигурят оптимално изживяване при слушане, което акцентира върху динамичните звуци на игрите.

Подобрен микрофон за яснота и точност

Улавя висококачествен звук за ясен гласов чат и разговори. Микрофонът е шумопотискащ и разполага с вграден мрежест филтър за намаляване на разрушителните звуци. Той също така разполага с LED индикатор за заглушаване на микрофона, който ви уведомява, когато звукът ви е заглушен.

Издръжливост, за най-трудните битки

Слушалките са гъвкави и разполагат с изцяло метална рамка, така че са устойчиви на пътуване, злополуки, злополуки и онези „уравновесени“ реакции на екрани за загуби и повреда.

DTS слушалки: X пространствено аудио

Доживотното активиране на DTS Spatial Audio ще ви помогне да увеличите вашето аудио предимство и потапяне с неговата прецизна локализация на звука и виртуална 3D звукова сцена.

Бързи и удобни контроли за аудио и микрофон

Избягвайте досадните менюта в играта и системните менюта. Бързо регулирайте силата на звука в слушалките и заглушавайте микрофона си с контроли точно на слушалката на Cloud III.

Разнообразна съвместимост чрез USB-C, USB-A и 3.5 mm

Cloud III е съвместим с PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac и мобилни устройства. 3,5 mm, USB-A и USB-C конектори са включени за максимална съвместимост, независимо как играете.

Спецификация
Дължина на кабела 1.3 m
Категория Геймърски Слушалки
Контролер на звука Да
Микрофон Външен
Размер говорители 53 mm
Размер на опаковката 23 x 12 x 21 cm
Съвместимост с платформи MAC, Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Тегло 0.69 kg
Тип жак Прав
Тип на свързване Жак 3.5 mm
Честотна характеристика 10 Hz - 21 000 Hz
Чувствителност -42 dB
Чувствителност на микрофона -42 dB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!