ТОП цена -8%

Гейминг мишка Razer - Basilisk V3 X HyperSpeed, оптична, безжична, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:53352
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 142.60 лв.
    • 155.00 лв.


С Razer Basilisk V3 X HyperSpeed ​​няма ограничения за начина, по който избирате да играете. Въоръжена с 9 програмируеми контрола, двурежимна безжична връзка и персонализиран Razer Chroma RGB, тя е направена да отговаря само на един господар - вие.

Ненадминато управление и командване

Предпочитана от милиони по света, характерната форма на мишката идеално поддържа различни захвати. С многобройни бутони за лесен достъп и добавен многофункционален тригер, насладете се на безкрайна комбинация от команди и макроси на една ръка разстояние.

Удвоете вашия контрол с Razer Hypershift

Активиран чрез Razer Synapse, Razer Hypershift ви позволява да зададете и отключите набор от вторични команди върху 9-те съществуващи контрола на мишката. Задайте многофункционалния спусък по подразбиране, просто задръжте спусъка, докато натискате желания бутон, за да изпълните неговата вторична команда.

RAZER CHROMA RGB Подобрено персонализиране и потапяне

Персонализирайте от 16.8 милиона цвята и безброй светлинни ефекти и изживейте по-голямо потапяне, докато мишката реагира динамично с над двеста интегрирани в Chroma игри.

Razer 5g удършен 18k оптичен сензор

Приспособете мишката към вашия стил на игра с нов, стабилен набор от настройки за чувствителност. Наслаждавайте се на чувствителен, прецизен до пикселите прицел с ултранадежден сензор, който проследява движението ви с нулеви отклонения.

Razer механични превключватели за мишка gen-2

С нови позлатени контактни точки, превключвателите са по-малко податливи на разрушаване и имат по-дълъг живот до 60 милиона кликвания, така че можете да се насладите на отчетливо изпълнение, което е също толкова последователно.

Спецификация
Брой бутони 7
Ергономичност За дясна ръка
Живот на суичовете до 60 млн. клика
Захват Claw, Fingertip
Категория Геймърски Мишки
Подсветка Razer Chroma RGB
Размер на опаковката 15 x 5 x 10 cm
Размер на продукта 13 x 7.5 x 4.2 cm
Резолюция на сензора 18 000 DPI
Тегло 0.21 kg
Тип връзка Безжичнa
Тип на свързване Bluetooth
Тип сензор Оптичен
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!