ТОП цена -20%

Гейминг мишка Glorious - Model O 2, оптична, безжична, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Glorious
  • Продуктов код:57920
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 263.20 лв.
    • 329.00 лв.



  Купи на вноски

Легендарната гейминг мишка е подобрена по всякакъв начин. Model O е комбинация от лек дизайн и променяща играта точност. Победата никога не е изглеждала толкова добре.

МОЩЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОР

650 IPS проследяване на BAMF 2.0, 50G ускорение и до 26 000 DPI резолюция осигуряват точност 1:1 по време на игра. Правете всичко това с невероятна енергийна ефективност, което позволява да се намали теглото на батерията на мишката, като същевременно удължаве живота й до 210 часа с едно зареждане. Поставяйки батерията върху сензора, центърът на тежестта на мишката е идеално балансиран. Така, че моделът 0 2 се чувства по-лек, отколкото е.

НЕРВАМИНАТО ЩРАКВАНЕ НА МИШКАТА

За разлика от своя предшественик, бутоните на Model 0 2 са отделни парчета с по-дълбоки канали, където почиват пръстите ви. Тези разделени бутони гарантират, че всяко щракване е постоянно отчетливо, независимо къде натискате върху видимата област, което позволява всякакъв стил на захващане.

Под капака са включени персонализираните Glorious Switches, оценени за 80 милиона щраквания без грешки при двойно щракване. Комбинирани, тези подобрения предотвратяват преди и след пътуването за незабавна реакция в игри, където всяка милисекунда е от значение.

ПО-ДОБЪР, ПО-БЪРЗ, ПО-СИЛЕН

Не са допуснати никакви компромиси при препроектирането на корпуса на Модел 0 2. Материалите му са по-здрави и по-леки от всякога. Всяка част пасва идеално една към друга, за да се предотврати скърцане и огъване. Мишката просто се чувства задоволително стабилна в ръката ви. Въпреки здравата си конструкция, мишката все още успява да бъде по-лека от своя предшественик, с балансирано разпределение на теглото за бърз и надежден контрол.

АДАПТИВНА БЕЗЖИЧНА

Превключвайте между режимите в зависимост от вашите нужди: Превключете в режим 2,4 Ghz за връзка без забавяне чрез включения приемник. Този режим осигурява светкавично бърза производителност с нулево забавяне за конкурентен геймплей. Превключете режим Bluetooth 5.2 LE за безпроблемно сдвояване с телефони, таблети, лаптопи и други съвместими устройства. Перфектен за игри в движение или обща продуктивност.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЕМО RGB ОСВЕТЛЕНИЕ

Живото RGB осветление на мишката разполага с персонализирана яркост, цвят и ефекти. Корекциите могат да се извършват бързо с помощта на преки пътища с бутони, докато изтеглянето на софтуерa Glorious COPE позволява още по-голям контрол.

Спецификация
Bluetooth версия Bluetooth 5.2
Брой бутони 6
Дължина на кабела 2 m
Ергономичност За дясна ръка
Живот на батерията 210 часа
Живот на суичовете до 80 млн. клика
Захват Claw, Palm
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор Glorious BAMF Sensor
Подсветка RGB
Размер на опаковката 19 x 10 x 10 cm
Размер на продукта 12.6 x 6.6 x 3.2 cm
Резолюция на сензора 26 000 DPI
Тегло 0.3 kg
Тип връзка Безжичнa
Тип на свързване Bluetooth
Тип сензор Оптичен
Честота 1000 Hz
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!