Гейминг мишка ASUS - ROG Strix Impact II, оптична, черна


  • Производител:Asus
  • Продуктов код:54402
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 99.99 лв.


Гейминг мишката Asus ROG Strix Impact II е второ поколение на продукта. Тя е с впечатляваща ефективност, компактен размер и ниско тегло.

Мишката има ергономична форма за дясна и лява ръка и се отличава с компактния си размер. Теглото е редуцирано до едва 79 грама. Strix Impact II е с 3 зони на RGB подсветка - лого, скрол и в предната част.

Asus ROG Strix Impact II има изключително надежден оптичен сензор с до 6200 DPI и стандартните 1000Hz, а благодарение на 220 IPS и 30G акселерацията вие ще можете да сте сигурни, че всяко движение ще бъде отчетено коректно.

Тя има красива RGB подсветка в 16.8 милиона цвята, която може да нагласяте чрез софтуера. 4 ефекта на светене са налични: Статичен, Дишащ, Реагиращ и Сменящи се цветове. Мишката може да се синхронизира с други продукти на Asus, които имат Aura Sync функцията.

Главните 2 бутона са отделени от самата конструкция, с което се намалява нужната сила за натискане и разстоянието, което се изминава за всеки клик. Бързо и лесно може да запазвате различни команди на бутоните, да сменяте DPI настройките, да променяте цветовете и всичко това да запазите в различни профили.

Спецификация
Брой бутони 5
Дължина на кабела 1.8 m
Ергономичност За лява и дясна ръка
Захват Palm
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор Pixart 3327
Подсветка RGB
Размер на опаковката 18 x 6 x 10 cm
Размер на продукта 12 x 3.95 х 6.25 cm
Резолюция на сензора 6 200 DPI
Съвместимост с платформи Универсална
Тегло 0.08 kg
Тип връзка Жичнa
Тип на свързване USB
Тип сензор Оптичен
Честота 1000 Hz
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!