Гейминг мишка Sparco - LINE, оптична, черна


  • Производител:Sparco
  • Продуктов код:58523
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 49.99 лв.


LINE е жична игрална мишка от колекцията за игри на SPARCO. Този продукт е идеалният съюзник за всички геймъри, които търсят прецизност, незабавна реакция и максимален комфорт в мишката.

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Благодарение на ергономичния дизайн, тази игрална мишка пасва идеално в дланта на ръката, предлагайки комфортно игрово изживяване дори в случай на продължителна употреба на продукта.

ТИХО ЩРАКАНЕ

Гуменото колело се върти плавно и безшумно: по този начин вече не е нужно да се притеснявате, че ще безпокоите хората около вас и в същото време можете да останете по-концентрирани върху играта си. Под колелото за превъртане има два бутона: първият ви позволява да регулирате DPI, докато вторият ви позволява да променяте режимите на осветяване; освен това отстрани на мишката има два бутона, които благодарение на едно щракване активират функциите "напред" и "назад".

RBG СВЕТЛИНИ

Мишката LINE е оборудвана с RGB светлини, които променят цвета си по време на употреба, създавайки перфектната атмосфера за всички състезания.

PLUG AND PLAY ВРЪЗКА

Вграденият кабел за мишка LINE може да бъде свързан към устройството чрез съответния USB-A порт; след като бъде поставен, той веднага е готов за употреба, без да е необходимо да го конфигурирате.

Спецификация
Дължина на кабела 1.5 m
Ергономичност За дясна ръка
Захват Claw
Категория Геймърски Мишки
Материал ABS
Размер на опаковката 18 x 5 x 11 cm
Размер на продукта 15.4 x 4.3 x 7 cm
Резолюция на сензора 7 200 DPI
Тегло 0.2 kg
Тип връзка Жичнa
Тип на свързване USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!