ТОП цена -7%

Гейминг слушалки Razer - Kaira X, Xbox, черни

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:41272
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 129.27 лв.
    • 139.00 лв.


Гейминг слушалките Razer Kaira X за Xbox са проектирани за максимална аудио производителност и съвместимост между различни платформи. Те са "въоръжени" с авангардни говорители и кристално чист еднопосочен кардиоиден микрофон с които се наслаждавате на перфектния звук, където и да се намирате по време на игра.

50-милиметровите говорители на тези Over-ear слушалки се настройват за високи, средни и ниски нива отделно, като така произвеждат по-ярък и ясен звук с богати високи тонове и дълбоки баси.

"Дишащата" материя на чашите не позволява натрупването на пот и топлина докато подобрената плътност на меката пяна значително намалява силата на притискане на слушалките към ушите. Въпреки че са стабилно закрепени, слушалките не създават усещане за напрежение и умора.

Микрофонът има подобрен корпус и изключителната способност за улавяне на гласа, а кардиоидната му функция елиминира излишния шум отзад и встрани.

Слушалките и микрофонът се управляват от лесен и интуитивен контролер на звука, който се намира под лявата чаша. Универсалното свързване с 3.5 милиметров жак прави възможно ползването на слушалките на различни платформи.

Спецификация
Дължина на кабела 1.3 m
Категория Геймърски Слушалки
Контролер на звука Да
Микрофон Външен
Размер говорители 50 mm
Размер на опаковката 19 x 23.5 x 10 cm
Съвместимост с платформи MAC, Mobile, Nintendo Switch, PC, Xbox
Съпротивление 32 Ohms
Тегло 0.57 kg
Тип на свързване Жак 3.5 mm
Честотна характеристика 20 Hz - 20 000 Hz
Чувствителност 96 dB
Чувствителност на микрофона -42 dB
Цвят Зелен, Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!