ТОП цена -10%

Механична клавиатура HyperX - Alloy Origins 60, Red, RGB, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:HyperX
  • Продуктов код:49343
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 215.10 лв.
    • 239.00 лв.



  Купи на вноски

Механична гейминг клавиатура HyperX Alloy Origins 60 с компактни и удобни размери, издръжлив алуминиев корпус, подвижен свързващ кабел за лесно прибиране при пътуване и надеждни HyperX суичове с изключително голям живот.

Малкият 60% форм-фактор на тази клавиаиатура я прави идеална за всяко гейминг или работно пространство, за да може да имате повече място за движения с мишката и други аксесоари върху бюрото си.

Капачките на клавиши са произведени с траен PBT материал, който е устойчив на износване, триене и разтворители. Вторичните работни функции на клавишите са отпечатани отстрани на капачките за бързо разпознаване.

Клавиатурата Alloy Origins 60 предлага специален Gaming режим, 100% Anti-ghosting функция и N-key режим за превключване, за да бъде играта ви безпроблемна и приятна. А чрез софтуера HyperX NGENUITY бихте могли да задавате различни макроси, настройки за клавишите, RGB подсветката и други, които след това да запазите във вътрешната памет на клавиатурата.

Механичните HyperX Red суичове са проектирани по поръчка и осигуряват баланс между реакциите и точността на натискане, отличават се с кратко време на пътуване от 3.8 mm и ниска сила на задействане от 45 G. Те също така са надеждни, оценени на 80 милиона натискания на клавишите без загуба на качество.

HyperX Alloy Origins 60 е създадена с двустепенни крачета, които ви дават различен наклон за поставяне на клавиатурата – от 3° без крачета, 7° с малките крачета или 11° с големите крачета. Подвижният плетен USB-C кабел прави тази ултракомпактна клавиатура лесно преносима.

Спецификация
Вид механични суичове Linear
Дължина на кабела 1.8 m
Живот на суичовете до 80 млн. клика
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Подсветка RGB
Размер на опаковката 32.5 x 4.5 x 13.5 cm
Размер на продукта 29.6 x 3.7 x 10.6 cm
Тегло 0.985 kg
Тип бутони Високи
Тип връзка Жичнa
Тип механични суичове Червени
Тип на свързване USB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!