ТОП цена -14%

Механична клавиатура ASUS - ROG Strix Scope ROG NX RED TKL Deluxe, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Asus
  • Продуктов код:41385
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 274.34 лв.
    • 319.00 лв.



  Купи на вноски

С ROG NX механични суичове, алуминиева горна плоча и по-персонализирана Aura RGB подсветка, отколкото някога е имала ROG клавиатура, Strix Scope NX TKL Deluxe ви дава възможност да играете като професионалист и да се издигнете над опонентите.

ROG Strix Scope NX TKL Deluxe е компактна механична tenkeyless клавиатура с Xccurate Design – изключително широк клавиш Ctrl, който е по-лесен за усещане и намиране в безумието на FPS.

TKL ФОРМ ФАКТОР ЗА FPS

ROG Strix Scope NX TKL Deluxe е високопроизводителна механична гейминг клавиатура с малък отпечатък, която освобождава място на работния ви плот за по-широки движения на мишката – идеално за настройките за по-ниска чувствителност, които забавят мерника за изравнена точност на прицелване. Клавиатурата е покрита с алуминиева лицева плоча за ежедневна устойчивост и завършена с поразителна естетика на наклонена черта за малко стил.

LINEAR & SWIFT

Механичните превключватели ROG NX Red осигуряват 1.8 mm точка на задействане за бързо въвеждане. Началната сила от 40gf помага за предотвратяване на случайни натискания на клавиши и се разширява до 55gf за перфектна обратна връзка. В резултат на това натисканията на клавиши са мигновени и имат гладко, и линейно усещане.

МОМЕНТАЛНА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Едно бързо докосване на клавиша Stealth на ROG Strix Scope NX TKL Deluxe незабавно скрива всички приложения и заглушава цялото аудио, като гарантира поверителността в момента, в който се нуждаете от него. Декориран с емблематичен мотив на фигура с наметало, второто натискане на Stealth връща всичко така, както е било.

Спецификация
Вид механични суичове Linear
Дължина на кабела 1.8 m
Категория Геймърски Клавиатури
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Материал Алуминий
Подсветка AURA Sync
Размер на опаковката 40 x 10 x 18 cm
Тегло 1.59 kg
Тип бутони Високи
Тип механични суичове ROG NX Red
Тип на свързване USB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!