ТОП цена -44%

Игра WWE 2K23 за PlayStation 5

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Visual Concepts
  • Продуктов код:51395
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 83.44 лв.
    • 149.00 лв.


WWE 2K23 ще предложи изключително изживяване на феновете на успешната поредица, предоставяйки разширени функции, великолепни графики и невероятен списък със суперзвезди и истински легенди от WWE. 2K Showcase се завръща като интерактивен спортен документален филм, посветен на 20-годишната кариера на Джон Сина, а WarGames най-накрая е тук!

2k Showcase: Interactive Sports Documentary

Проследете ключовите моменти и се сблъскайте с най-предизвикателните противници в 20-годишната кариера на Джон Сина в WWE. И за първи път във франчайза, влезте в ролята на всеки един от най-значимите опоненти, сред които са някои от най-великите имена в WWE за всички времена.

WarGames

Изпълнен с екшън и любим на феновете, WarGames прави своя дебют в WWE 2K23 и осигурява разтърсващ 3v3 и 4v4 мултиплейър хаос в два разположени един до друг ринга, заобиколени от двойна стоманена клетка!

MyRISE
Прекрачете прага на WWE и оформете кариерата си на суперзвезда с решенията, които вземате, докато преминавате през отделните сюжетни линии - The Lock и The Legacy.

MyGM

Поемете лидерската роля в седмично предаване и се състезавайте срещу конкурентни мениджъри за да докажете себе си и способностите си. Сега имате възможност да избирате между повече мениджъри, допълнителни опции за шоу, множество сезони, различни видове мачове за до 4-ма играчи и други.

Спецификация
Co-Op Local
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 16+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1-6
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2023
Език Английски
Жанр Симулации, Спортни
Издание Стандартно
Категория Игри за PlayStation 5
Контролер DualSense
Месец на излизане Март
Общи Локална игра
Онлайн мултиплейър 2-8
Платформа PS5
Размер на опаковката 17.2 x 13.5 x 1.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!