ТОП цена -46%

Игра WWE 2K22 за PlayStation 5

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Visual Concepts
  • Продуктов код:43242
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 80.46 лв.
    • 149.00 лв.


Впуснете се в борба с най-големите и реалистично изглеждащи суперзвезди и легенди на WWE, като Скалата, Саша Банкс, Брок Леснар и други във видеоиграта WWE 2K22. Насладете се на напълно преработените визуални ефекти, невиждани до сега ъгли на камерата, реалистично изглеждащи суперзвезди и още много. Готови ли сте за кеч?

Качете се на ринга и поемете пълен контрол върху вселената на WWE. Хвърлете се към победата и изживейте отново ключови моменти от емблематичната кариера на Рей Мистерио в 2K Showcase. WWE 2K22 също така ще ви предложи подобрен геймплей, нови контроли и още много вълнуващи допълнения.

Влезте в ролята на генерален мениджър на WWE и поемете юздите на Raw, SmackDown, NXT или NXT UK и съставете своя блестящ списък от звезди, за да се състезавате срещу другите мениджъри. Впуснете се в режима MyRISE и се насладете на вълнуващите мъжки и женски сюжетни линии, които ще ви потопят още повече във вселената на WWE.

Функцията Creation Suite се завръща по-добра от всякога. Изградете свой собствен състезател, който прилича на вас и след това се качете на ринга, за да се изправите срещу всеки противник. Готови ли сте да се превърнете в суперзвезда на WWE?

Спецификация
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 16+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1-4
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2022
Език Английски
Жанр Симулации, Спортни
Издание Стандартно
Категория Игри за PlayStation 5
Контролер DualSense
Месец на излизане Март
Онлайн мултиплейър 2-8
Платформа PS5
Размер на опаковката 13 x 17 x 1 cm
Тегло 0.08 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!