Уред с кабел NEWA Classic за намаляване на бръчки и подобряване еластичността на кожата, розов + подарък опаковка Lift Activator Gel (130 мл)


  • Производител:ENDYMED Medical
  • Продуктов код:60455
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 2 работни дни

  • 899.00 лв.



  Купи на вноски

Видимо намалява бръчките и подобрява еластичността на кожата


NEWA Classic използва уникална, патентована технология 3DEEP , за да помогне на кожата да поднови производството на колаген и еластин.

✔️ Видимо намалява бръчките

✔️ Стимулира производството на нов колаген

✔️ Подобрява стягането на кожата

✔️ Подходящ за чувствителна кожа


КАКВО ВКЛЮЧВА КОМПЛЕКТЪТ?

  • Комплектът включва устройство NEWA Classic, захранващ кабел, несесер за пътуване или съхранение. Получавате една безплатна опаковка Lift Activator Gel (130 мл), така че да можете да започнете с процедурата веднага.


КАК РАБОТИ?

Устройството NEWA намалява бръчките по безопасен и ефективен начин в уюта на твоя дом. Одобрен от FDA е клинично доказано, че намалява признаците на стареене. Технологията 3DEEP е радиочестотна енергия, която прониква в кожата и предизвиква лека топлина. Радиовълните стимулират производството на колаген и еластин в кожата, два основни протеина, чието естествено производство намалява след 25 годишна възраст. Резултатът: кожата изглежда по-гладка, по-стегната и по-млада само след четири седмици.


КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ NEWA?

1. Нанесете активиращия гел

Почистете кожата на лицето от грим. Работете първо едната половина на лицето, като го разделите на 2 зони. Нанесете две линии от NEWA Lift гел върху електродите на Вашето устройство NEWA и разнесете върху областта на лицето, която искате да третирате преди да го включите.


2. Масажирайте кожата

Включете уреда в захранващата мрежа. Настройте мощността на степен 2. Включете устройството от бутона и масажирайте с кръгови движения третираната зона. Индикаторът на устройството ще светне зелено, за да ви уведоми, че го използвате правилно. Вибрация ще ви уведоми, че 4-минутният цикъл на терапията е приключил и можете да преминете на следващата зона на лицето. Уверете се, че има достатъчен контактен гел върху третираната зона.


3. Почистете

Изключете уреда от захранващата мрежа. Върнете мощността на степен 0. Почистете Вашето устройство NEWA с мокра кърпа, за да премахнете остатъците от гел и го оставете да изсъхне на въздух. Не изплаквайте устройството под течаща вода!!! Изплакнете лицето си с топла вода и подсушете.




ГРИЖА ЗА УСТРОЙСТВОТО

За да използвате правилно Вашето устройство NEWA, е жизненоважно е да го почиствате след всяка процедура.


Следвайте тези лесни инструкции :

  1. Уверете се, че Вашата NEWA е изключена от електрозахранването. Бутона за мощността трябва да е на степен 0.
  2. Леко намокрете кърпа с вода
  3. Внимателно почистете електродите на Вашето устройство, за да отстраните всички остатъци от гел. Не изплаквайте устройството под течаща вода!!!
  4. Внимателно почистете корпуса на Вашето устройство и го оставете да изсъхне на въздух.


ГАРАНЦИЯ НА УСТРОЙСТВОТО

В случай на рекламация при констатиран дефект и при спазени правила за експлоатация, устройството се заменя с ново. Гаранционният срок на устройството е 2 години.

Документите за доставка, както и оригиналната опаковка на уреда се съхраняват задължително в края на гаранционния период.



ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ПО-СТЕГНАТА КОЖА С

НАМАЛЕНИ БРЪЧКИ И ПО-СИЯЕН ВИД?



Спецификация
Вид Със захранващ кабел
Категория Уреди за здраве и красота NEWA
Комплектация устройство NEWA Classic, захранващ кабел, несесер за пътуване или съхранение + безплатна опаковка Lift Activator Gel (130 ml)
Производител ENDYMED Medical
Технология 3DEEP
Цвят Розов
Гаранция 24
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!

 Последно разглеждани