ТОП цена -27%

Игра Total War: Pharaoh - Limited Edition - Код в кутия за Компютър

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Creative Assembly
  • Продуктов код:57075
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 86.87 лв.
    • 119.00 лв.


Total War: Pharaoh - Limited Edition включва:

  • Total War: Pharaoh - игра (код в кутия);
  • Двустранен постер;
  • Avatar of the Gods Cosmetic Pack - допълнително съдържание в играта;
  • Heart of Shardana Cosmetic Pack - допълнително съдържание в играта.

В Total War: Pharaoh, най-новото заглавие от всепризнатата поредица стратегически игри, ще се потопите в древен Египет в зенита на неговото могъщество и ще преживеете драматичните събития, които заплашват да го унищожат. С динамични битки в реално време, вие трябва да поемете управлението на империята, в опит да се издигнете над противниците си, за да се превърнете в последния велик египетски фараон и да се противопоставите на краха на една емблематична цивилизация?

С наближаването на края на великия фараон Мернептах, народът на Египет се нуждае от нов водач. Мнозина желаят да се домогнат до властта на престола, но пътят към превръщането във фараон е изпълнен с опасности. Станете свидетели на спиращо дъха пресъздаване на колапса на Бронзовата епоха, докато се борите с размирици в обществото, сблъсквате се с природни бедствия и се опитвате да защитите народа си от прииждащите нашественици.

Вражеските армии не са единственото предизвикателство, с което ще се сблъскате на бойното поле. Преведете войниците си през внезапни и драматични промени във времето, като проливни дъждове и пясъчни бури, които оказват пряко въздействие върху околния терен. Бъдете нащрек и за заплахата от пожари, тъй като битките могат да бъдат обхванати от пламъци, които поразяват и се разпространяват по цялото бойно поле, като изгарят гори и разрушават основите на вражески селища.

Докажете, че притежавате необходимите качества, за да станете фараон или велик цар на хетите, и разширете растящата си империя върху картата на кампанията, която обхваща богатите културни центрове на Египет, Ханаан и Анадола. Изберете между осем лидери на фракции, запознайте се с уникалния им стил на игра и поемете управлението на разнообразни военни единици. Независимо дали очаровате кралските дворове като несравним дипломат, впускате се в битка като непоколебим командир или предизвиквате хаос като безстрашен военачалник, превърнете се в лидер, когото историята ще запомни.

Спецификация
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 16+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Код в кутия, двустранен постер
Година на излизане 2023
Език Английски
Жанр Стратегии
Издание Код в кутия
Категория Игри за компютър
Контролер Мишка и клавиатура
Месец на излизане Декември
Онлайн мултиплейър 2
Платформа PC
Размер на опаковката 17.2 x 2 x 11 cm
Тегло 0.12 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 720p
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!