Игра Skabma: Snowfall за PlayStation 4


  • Производител:Red Stage Entertainment
  • Продуктов код:57131
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 49.99 лв.


Ритъмът на природата е в опасност! Вие сте Áilu, млад саами, чийто обикновен ден, преминаващ в грижа и отглеждане на северни елени се превръща в неочаквано приключение. Научете старите обичаи на саамските лечители. Използвайте силите на барабана и на познатите духове, за да се борите с безпорядъка, разпространяващ се по цялата земя!

Skábma: Snowfall е невиждано досега представяне на историята и културата на местните саами. Изследвайте скандинавската красота в свят, в който старите северни приказки оживяват! Използвайте съобразителността и разума си, за да се справяте с пъзели и предизвикателства в това необикновено приключение от трето лице.

Спасете дома си! Нормалният и обикновен живот в саамското село е нарушен след инцидент. Странна болест започва да се разпространява в района, засягайки всичко - от земята до хората и животните. Мистерията на разрастващото се бедствие започва да се разплита, когато Áilu намира стар омагьосан барабан - Goavddis. Времето на заразените лека полека изтича, но отдавна изгубеното знание на саамските шамани все още трепти в барабана.



Спецификация
PEGI рейтинг 3+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2023
Език Английски
Жанр Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Категория Игри за PlayStation 4
Контролер DualShock 4
Месец на излизане Септември
Платформа PS4
Размер на опаковката 17.2 x 13.5 x 1.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 720p
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!