ТОП цена -47%

Игра Riders Republic за PlayStation 5

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:UbiSoft
  • Продуктов код:40064
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 73.67 лв.
    • 139.00 лв.


Впуснете се в луда надпревара на масивната площадка на RIDERS REPUBLIC ™! Срещнете се и се състезавайте с други играчи и карайте бясно с велосипед, ски, сноуборд, уингсют и дори реактивни криле.

Изживейте едно невероятно приключение, докато се скитате из огромния отворен свят и се състезавате с останалите играчи. Потопете се в емблематични американски национални паркове, включително каньонът Брайс, долината Йосемити, планината Мамут и още много други.

Присъединете се към масивната мултиплейърна площадка – Където и когато да карате, винаги ще се озовете сред много други играчи. От снежните планини до сухите каньони, разходете се през някои от най-великолепните дестинации на Земята – Американските национални паркове. Срещнете се с огромна общност от колеги ездачи, проверете техните умения, кажете „Здравей!“ или просто преминете, всичко зависи от вас.

Състезавайте се с приятели онлайн – Насладете се на пълноценен мултиплейър с голямо разнообразие от режими: Състезания с трикове, масови стартове с над 50 играчи и дори мултиплейър арени.

Управлявайте своята кариера и стигнете до върха – Създайте и оформете своя собствен ездач чрез оборудване, което е базирано на вашия прогрес. Независимо дали искате да сте най-добрият сноубордист или най-бързият велосипедист, в RIDERS REPUBLIC всичко е възможно.

Спецификация
PEGI рейтинг 12+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2021
Език Английски
Жанр Спортни, Състезателни
Издание Стандартно
Категория Игри за PlayStation 5
Контролер DualSense
Месец на излизане Октомври
Онлайн мултиплейър 2-20
Платформа PS5
Размер на опаковката 13.5 x 17 x 1.5 cm
Тегло 0.08 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!