Игра Retropolis 2: Never Say Goodbye (PSVR2)


  • Производител:Peanut Button
  • Продуктов код:61271
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 59.99 лв.


Играта задължително изисква PlayStation VR2 хедсет за виртуална реалност.

Приветстваната от критиците VR приключенска поредица се завръща! Изгубете се в научно-фантастична мистерия, която се простира в четири изцяло нови епизода. Включете се в битка на умовете с нов болен злодей и използвайте само остроумието си, инвентарa и чифт extendo-arms, за да разкриете истината.

Действието в Retropolis 2: Never Say Goodbye се развива една година след събитията, описани в The Secret of Retropolis, и продължава историята на Philip Log, закоравелия рободетектив, и Jenny Montage, автоматизираната фатална жена, която просто не може да се опази от неприятности. Въпреки това, Retropolis 2: Never Say Goodbye посреща нови посетители в града на роботите и може да се изживее като самостоятелен минисериал.

  • Същите интуитивни контроли, по-дълбок геймплей - В допълнение към механиката на първата игра, Retropolis 2: Never Say Goodbye включва омагьосани логически пъзели, нова механика на въртене и движение между различни среди, предлагайки по-предизвикателно приключение със значително по-дълго време за игра.
  • Спиращо дъха ръчно изработено приключение - Въпреки че действието се развива в постапокалиптичен градски пейзаж, обитаван само от роботи, всички 3D активи са ръчно нарисувани от живи и дишащи хора, което прави всяка среда зашеметяващо детайлно произведение на изкуството. С подобрените графики и анимация на героите завръщането в Retropolis е по-зашеметяващо от всякога. Потопете се в живата атмосфера на града и търсете скрити шегички.
  • Присъединете се към революцията - Retropolis 2: Never Say Goodbye е написана и режисирана с убеждението, че VR игрите ще бъдат в основата на забавлението през 21-ви век. Ние не виждаме разлика между киното, анимето и игрите. Нашата мисия е да ги смесим всички заедно и да оформим бъдещето на игрите с повествователен характер.

Спецификация
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 16+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Контролер PlayStation VR2 Sense Controller
Месец на излизане Юни
Платформа PSVR 2
Размер на опаковката 17.2 x 13.5 x 1.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!