ТОП цена -6%

Разширение за настолна игра Memoir '44: New Flight Plan

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Days of Wonder
  • Продуктов код:60561
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 108.01 лв.
    • 114.90 лв.


"Който владее въздуха - владее войната!" Можете ли да покорите небесата? А можете ли да защитите небето си от враговете?

По време на Втората световна война превъзходството във въздуха е постоянно предизвикателство. В битката за Франция мощните Ju 87 Stuka на Luftwaffe са ключов елемент от стратегията на Германия за блицкриг, която я води към победа. Над Ламанша героизмът на пилотите на RAF спасява страната им от инвазия. В небето над Курск, Смоленск и Сталинград много съветски пилоти защитават земята си от германските бомби. А когато съюзническите сили се приземиха в Европа, те бяха под постоянното въздушно прикритие на изтребители, изтребители-бомбардировачи и бомбардировачи. По това време въздушното превъзходство на Съюзниците е на върха си.

В разширението Memoir '44: New Flight Plan играчите могат да разполагат въздушни единици като изтребители, изтребители-бомбардировачи и дори бомбардировачи, за да подкрепят своите войски на бойното поле. Това не е първият път, в който самолетите се появяват в системата Memoir '44, но с изцяло новия си набор от опростени правила Memoir '44: New Flight Plan предоставя много нови тактически възможности и е съвместим с всички съществуващи сценарии на всички военни действия. Разширението идва и с 21 нови сценария и 16 прецизно изработени легендарни самолета с впечатляващи размери!

Може да се играе само с базовата игра Memoir '44.

Спецификация
Брой играчи 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Възраст 8+
Език Английски
Категория Настолни и борд игри
Материал Картон, Пластмаса
Продължителност 60-120 минути
Размер на опаковката 29.5 x 29.5 x 7 cm
Серия Memoir '44
Сложност на правилата Средни (до 20 минути)
Тегло 0.9 kg
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!

 Последно разглеждани