Разширение за настолна игра Formula D: Circuits 1 – Sebring & Chicago


  • Производител:Asmodee
  • Продуктов код:60555
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 44.90 лв.


Фенове сте на Formula D? Една от най-известните състезателни игри е на път да се подобри с добавянето на две нови писти в това страхотно и вълнуващо разширение!

Простиращата се на почти 6 км писта Себринг във Флорида редува прави участъци, бързи завои и бавни, технични завои. Разположена върху бивш военен тренировъчен лагер, превърнат в летище, тази писта е основна в Северна Америка от 30-те години на миналия век. Всяка година там се провеждат 12-те часа на Себринг - състезание за издръжливост, чието леко неравномерно трасе дава възможност на водачите да изпробват издръжливостта на автомобила си в горещото и сухо време на Флорида.

Второто трасе от това разширение предлага на феновете на уличните състезания възможността да карат бясно по улиците на Чикаго - по-точно в района на Ийст Парк. Тази писта предлага градски терен, на който се редуват завои и прави линии. Тази луда надпревара в сърцето на градския трафик ще даде възможност на водачите да карат покрай впечатляващия Aon Center, един от най-високите небостъргачи на града, да пресекат Източния парк на брега на езерото и неговите три плътно преплетени платна (внимавайте за сблъсъци!), а след това да се втурнат покрай вътрешното пристанище, преди накрая да пресекат два предизвикващи световъртеж моста.

Разширението включва:

  • Писта Себринг, Флорида;
  • Писта Чикаго, Илинойс.

Може да се играе само с базовата игра Настолна игра Formula D.

Спецификация
Брой играчи 10, 2, 3, 4, 5, 6, 6+, 7, 8, 9
Възраст 8+
Език Английски
Категория Настолни и борд игри
Материал Картон
Продължителност 30-60 минути
Размер на опаковката 24.5 x 21.2 x 2.8 cm
Сложност на правилата Средни (до 20 минути)
Тегло 1 kg
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!