Папка за съхранение на карти Disney Lorcana The First Chapter: 10 Page Portfolio - The Evil Queen


  • Производител:Ravensburger
  • Продуктов код:60623
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 49.90 лв.


Предпазете любимите си карти с тази страхотна папка за съхранение от компанията Ravensburger, създадена специално за феновете на Disney Lorcana. Проектирана да побере 64 карти със стандартен размер и 8 карти с голям размер, тя предоставя достатъчно място за вашата ценна колекция.

Отличаваща се с илюстрациите на невероятния Matthew Robert Davies, папката позволява на играчите и колекционерите да покажат своя уникален стил и любов към всичко, свързано с Disney. Изпъкнете сред тълпата с този привличащ вниманието аксесоар, докато едновременно с това съхранявате картите си в безупречно състояние.

Издръжливата конструкция и висококачествените материали осигуряват максимална защита срещу прах, замърсяване и драскотини, запазвайки целостта и стойността на вашите карти. С размери 24 x 18.5 cm, това портфолио постига перфектния баланс между компактност и капацитет. Неговият преносим дизайн ви позволява да вземете любимите си Disney Lorcana карти, навсякъде където отидете, така че да ви бъдат винаги под ръка.

Спецификация
Категория Карти, кутии и протектори
Размер на опаковката 24.2 x 18.6 x 2.7 cm
Тегло 0.16 kg
Цвят Многоцветен
Предназначение За съхранение
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!