Игра Paper Mario: The Thousand-Year Door за Nintendo Switch


  • Производител:Intelligent Systems
  • Продуктов код:61057
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 119.00 лв.


Присъединете се към Mario и приятелите му на пътешествие, за да откриете легендарно съкровище зад древната Thousand-Year Door. След като принцеса Peach го моли за помощ в търсенето на съкровище, Mario се отправя към град Rogueport. Но когато пристига, Peach не се вижда никъде! След като научава за легендата за Кристалните звезди, Mario тръгва да търси тези митични съкровища и се надява да открие Peach по пътя.

Разбира се, Mario не е единственият, който се надява да намери Crystal Stars и този път не само Баузър иска да създаде проблеми! Ще успее ли нашият герой да намери тези древни артефакти, да отвори Thousand-Year Door и може би дори да спаси света? За да намерите Crystal Stars, ще трябва да излезете извън стените на Rogueport и да видите света! Очакват ви най-различни открития: огромен дракон, който се крие в страховит замък, прокълнат град, обвит във вечен здрач, смела детективска работа на борда на движещ се влак и много други!

Когато става въпрос за придвижване и изследване, хартиените способности на Mario могат да ви помогнат! Опитайте да се превърнете в хартиен самолет, за да прелетите над пролуките, или да станете тънки като хартия, за да се промъкнете през тесни пространства. Има още повече способности, които можете да откриете! По време на пътешествието си ще срещнете колоритен състав от герои, които с радост ще се присъединят към вас. Тези съюзници не само ще ви помогнат да откриете Кристалните звезди, но и ще внесат свой собствен стил в пътуването! Всеки партньор има свои уникални способности, като например Гумбела, който разкрива информация за врагове или места, Купс, който може да взема недостъпни предмети, мадам Флури, която издухва препятствия, за да открие тайни пътеки, и др. Можете дори да използвате тези умения в битка, за да си осигурите предимство пред противниците си.

Спецификация
PEGI рейтинг 7+
Аудио DTS
Брой играчи 1
В комплекта Карта памет
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр RPG, Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Контролер Joy-Con, Switch Pro Controller
Месец на излизане Май
Платформа Switch
Размер на опаковката 10.5 x 17 x 1 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 720p
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!