Настолна игра Sleeping Gods: Distant Skies - Кооперативна


  • Производител:Red Raven Games
  • Продуктов код:60729
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 174.90 лв.



  Купи на вноски

Сан Франциско, 1937 г: Товарният ви самолет преминава през портал в небето и ви пренася в суров пейзаж, изпълнен с причудливи същества, замислени богове и неописуеми опасности. Но можете ли да намерите пътя обратно, преди порталът да се затвори?

Sleeping Gods: Distant Skies е самостоятелно продължение, чието действие се развива в света на Sleeping Gods. Както и в оригиналната игра, вие и вашите приятели преминавате през обширен пейзаж, докато четете разклоняващи се сюжетни линии и се срещате с ярки герои, но в тази игра взаимодействате с атласа на по-дълбоко ниво - лагерувате, изследвате, преодолявате препятствия и търсите изгубени реликви. Новата система за действие ви позволява още по-голяма свобода на действие, докато пътувате и изследвате.

В допълнение към системата за изследване и търсене от оригиналната игра Sleeping Gods: Distant Skies предлага свеж подход към битките. Сега играчите създават бойно тесте, от което теглят разнообразни карти за игра, което превръща всяка бойна среща в свеж и динамичен пъзел.

Въпреки че Sleeping Gods: Distant Skies надгражда елементи от историята в първата игра, не е необходимо да сте играли Sleeping Gods, за да се насладите на това продължение. Играта включва нови герои и сюжетни линии, които обясняват понятията от оригиналната игра, докато се сблъсквате с тях. Върнете се в света на Sleeping Gods и изживейте една вълнуваща история, която зависи от вашите избори в един истински отворен свят!

Спецификация
Брой играчи 1, 2, 3, 4
Възраст 13+
Език Английски
Категория Кооперативни игри
Материал Картон, Пластмаса
Продължителност 60-180 минути
Размер на опаковката 29.8 x 29.8 x 10.8 cm
Сложност на правилата Сложни (над 20 минути)
Тегло 2.3 kg
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!