ТОП цена -15%

Настолна игра Knight Tales - кооперативна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Продуктов код:55619
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 101.92 лв.
    • 119.90 лв.


Битката се проточи... Три дни и три нощи се бием срещу чудовищата, заплашващи да унищожат селото ни. Малцина сме, а те са много, но ние имаме нещо, което те нямат - разчитаме един на друг! Трябва да защитим селото. Всички разчитат само на нас...


В Knight Tales 1-4 играчи се изправят срещу орди от чудовища и трябва съвместно или полу-кооперативно да защитават отдалечено село в продължение на три дни и три нощи. Играта е страхотна комбинация от жанрове - изграждане на герои, събиране на комплекти, механизъм за отбрана на кула със загадъчен обрат, както и възможността за изпълнение на ежедневни куестове и придобиване на известност правят всяка игра наистина уникално изживяване.


Голямо разнообразие от взаимодействащи чудовищни ​​ефекти, умна система за изразходване на умора, загуба на здраве и отприщване на гняв, както и механизъм за гибел, който дава възможност на босовете да задействат собственото им тесте тактически карти, се разгръща в предизвикателен пъзел, който ще трябва да разрешите, за да да бъде победител.


В Knight Tales 1-4 играчи се изправят срещу орди от чудовища и трябва съвместно или полу-кооперативно да защитават отдалечено село в продължение на три дни и три нощи.


Knight Tales е страхотна комбинация от жанрове; изграждане на герои, събиране на комплекти, механизъм за защита на кула със загадъчен обрат, както и възможността за изпълнение на ежедневни куестове и придобиване на известност правят всяка игра наистина уникално изживяване.


Голямо разнообразие от взаимодействащи чудовищни ефекти, умна система за изразходване на умора, загуба на здраве и отприщване на гняв, както и механизъм за гибел, който дава възможност на босовете да задействат собственото си тесте тактически карти, се разгръща в предизвикателен пъзел, който ще трябва да решите, за да да бъде победител.



Вид параметърТехнически характеристики
Име Настолна игра Knight Tales - кооперативна
Гаранция24 месеца

Спецификация
Категория Настолни и борд игри
Гаранция 24 месеца
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!