ТОП цена -9%

Настолна игра Kingdom Builder - Стратегическа

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Queen Games
  • Продуктов код:57481
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 72.71 лв.
    • 79.90 лв.


В Kingdom Builder играчите създават свои собствени кралства, като умело изграждат своите селища, като се стремят да спечелят най-много злато в края на играта.


Девет различни вида терени са на променливата игрална дъска, включително местоположения и замъци. По време на хода си играчът изиграва картата си с терен и изгражда три селища на три хекса от този вид. Ако е възможно, трябва да се изгради ново селище до едно от съществуващите селища на този играч. Когато строи до местоположение, играчът може да вземе допълнителна плочка за действие, която може да използва от следващото си включване. Тези допълнителни действия позволяват извънредни действия като преместване на вашите селища.


Като строи до замък, играчът ще спечели злато в края на играта, но най-много злато ще бъде спечелено, като изпълни условията на трите карти Kingdom Builder; тези три карти (от общо десет в играта) уточняват условията, които трябва да бъдат изпълнени, за да спечелите така желаното злато, като например печелене на злато за вашите селища, построени до водни шестоъгълници или разполагане на по-голямата част от селищата в сектор на дъската.


Всяка игра играчите ще използват случаен набор от карти Kingdom Builder (3 от 10), специални действия (4 от 8) и сектори на терена, за да изградят картата (4 от 8), като гарантират, че няма да играете една и съща игра два пъти !

Спецификация
Брой играчи 2, 3, 4
Възраст 8+
Език Английски
Категория Настолни и борд игри
Продължителност 30-60 минути
Размер на опаковката 29.5 x 29.5 x 8 cm
Размер на продукта 29.5 x 8 cm
Сложност на правилата Средни (до 20 минути)
Тегло 1.94 kg
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!