ТОП цена -8%

Настолна игра ISS Vanguard - стратегическа

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Awaken Realms
  • Продуктов код:51054
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 275.91 лв.
    • 299.90 лв.



  Купи на вноски

ISS Vanguard е кооперативна настолна игра за 1-4 играчи, която ще ви пренесе в епично научно-фантастично приключение, развиващо се на борда на първия човешки кораб, който има възможност да достигне космическото пространство. Кампанията ще ви представи уникална история, написана от Krzysztof Piskorski (Tainted Grail), пълна с трудни избори за играчите, обрати и разклоняващи се сюжетни линии. Играта предоставя над 100 различни членове на екипажа, всеки от които с уникални характеристики.


ISS Vanguard е кооперативна кампанийна настолна игра за 1-4 играчи. Той ще въведе играчите направо в епично научно-фантастично приключение, тъй като те ще играят като 4 секции (сигурност, разузнаване, наука, инженерство) на борда на първия човешки кораб с възможност да достигнат открития космос. Кампанията ще представи уникалната история, написана от Krzysztof Piskorski (Tainted Grail), пълна с трудни избори на играчи, обрати и разклонени сюжетни линии. Играта ще дойде с над 100 различни членове на Crew, всеки с уникални характеристики.


Играта е разделена на 2 основни етапа: фаза на кораб и кацане на планети.


По време на фазата на кораба играчите ще управляват своя кораб (свързване с отпечатани ръкави), където всяка секция ще трябва да взема решения за геймплей. След това ще подготвите екипажа си за кацане на следващата планета, в търсене на отговори на най-големите въпроси на човечеството. Заедно ще изберете спускаем апарат и ще го персонализирате с модули, след което всяка секция ще избере член на екипажа, който да поеме мисия (по-опитните членове на екипажа ще имат по-добри рангове), колода за изграждане на умения, ще вземе оборудване и ще избере зарове за неговия герой.


По време на всички фази на игрите играчите ще бъдат насочвани към Дневник, състоящ се от срещи с истории, често написани под формата на екшън диалози между героите.



Вид параметърТехнически характеристики
Име Настолна игра ISS Vanguard - стратегическа
ПроизводителAwaken Realms
Гаранция24 месеца

Спецификация
Категория Настолни и борд игри
Производител Awaken Realms
Гаранция 24 месеца
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!