ТОП цена -10%

Настолна игра Freelancers: A Crossroads Game - Семейна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Plaid Hat Games
  • Продуктов код:57488
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 107.91 лв.
    • 119.90 лв.


Freelancers: A Crossroads Game превръща фентъзи ролевата кампания в нощ изпълнена със забавление и хаос. Създайте персонаж, хвърлете забавни зарове и си проправете път през няколко истории, чието действие се развива в свят на магии, чудовища и убийства. И още по-добре, не е необходим майстор на играта, тъй като магическото приложение, което ви придружава, прави всичко вместо вас!


Честито! Човечеството е мъртво! Лошата новина е, че всичко, което са оставили след себе си, е техният боклук и разбитата икономика на концертите. Ето защо имаме нужда от фрийлансъри като вас, които са готови да поемат всяка работа, колкото и отвратителна да е тя. Като фрийлансър, вие ще се ровите в руините, смело ще се борите с дивата природа и ще убиете ордите от отвратителни същества, които запълват тъмните забравени кътчета на света. Всичко това, за да можете да съберете плячка и да се върнете у дома, готови да провалите всичко и да започнете отначало на следващия ден. Това е скапан концерт, така че е идеален за такива като вас.


Freelancers: A Crossroads Game кондензира преживяването на фентъзи RPG кампанията в една нощ на забавление и хаос. Създайте герой, хвърлете фънки зарове и си проправете път през множество истории, разположени в свят на магия, чудовища и убийства. Още по-добре, не се изисква майстор на играта, тъй като вълшебно придружаващо приложение разказва цялата история вместо вас! Потопете се в напълно озвучено, водещо в индустрията аудио, докато играете. Изследвайте стотици разклонени пътеки в пет многократно преигравани кампании. Смесвайте и комбинирайте множество видове и работни места, за да изградите свой собствен уникален характер. Вземете и играйте, прости правила, нисък ангажимент и без подготовка.


Спецификация
Брой играчи 3, 4, 5, 6, 7
Възраст 14+
Език Английски
Категория Семейни игри
Материал Картон, Пластмаса, Хартия
Продължителност 60-180 минути
Размер на опаковката 29.8 x 29.8 x 6.9 cm
Сложност на правилата Средни (до 20 минути)
Тегло 1.76 kg
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!