ТОП цена -14%

Настолна игра Eternal Palace - Стратегическа

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Продуктов код:55249
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 98.81 лв.
    • 114.90 лв.


 Eternal Palace вие сте в ролята на благородно семейство, което се е заклело да помогне на императора да възстанови двореца си, изоставен от векове, за да можете да спечелите благоволението му. Трябва да изпратите своя екип да събира ресурси и да възстановява паметници. Вие също ще почетете императора, като нарисувате красива картина на любимите му градини и дворец... Но други също се опитват да го впечатлят и само един ще има честта да бъде избран за любимец на императора!


В тази игра вашият екип от работници е представен със зарове и като ги поставите на игралната дъска, вие допринасяте за възстановяването на различните части на Eternal Palace. Всяко място се достига възоснова на хвърляне на зарове, но ако други са отишли ​​на иначе недостъпно място, можете също да го посетите, като платите с някой от ресурсите в играта. Изпълнете задачите първи — или допринесете повече от вашите конкуренти за тези паметници — за да спечелите жетони, отразяващи цялостните ви усилия.


Кой ще допринесе най-много за реконструкцията и ще спечели благоволението на императора? Разберете в тази напрегната и силно интерактивна стратегическа игра!


Как се играе?

Във Вечния дворец вие сте благородно семейство, което се е заклело да помогне на императора да възстанови двореца си, изоставен от векове, за да можете да спечелите благоволението му. Трябва да изпратите своя екип да събира ресурси и да възстановява паметници. Вие също ще почетете императора, като нарисувате красива картина на любимите му градини и дворец — но други също се опитват да го впечатлят и само един ще има честта да бъде избран за любимец на императора.


В тази игра вашият екип от работници е представен със зарове и като ги поставите на игралната дъска, вие допринасяте за възстановяването на различните части на Вечния дворец. Всяко място се достига въз основа на хвърляне на зарове, но ако други са отишли на иначе недостъпно място, можете също да го посетите, като платите риба, един от ресурсите в играта. Изпълнете задачите първи — или допринесете повече от вашите конкуренти за тези паметници — за да спечелите жетони, отразяващи цялостните ви усилия. Набирайте нови работници към вашия екип и използвайте частите за рисуване, които получавате, тъй като всяко място е отключено, за да „нарисувате“ запис на вашата работа, слой по слой.


Кой ще допринесе най-много за реконструкцията и ще спечели благоволението на императора? Разберете в тази напрегната и силно интерактивна евроигра!




Вид параметърТехнически характеристики
Име Настолна игра Eternal Palace - стратегическа
Гаранция24 месеца

Спецификация
Категория Настолни и борд игри
Гаранция 24 месеца
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!