Настолна игра Dixit: Disney (българско издание) - семейна


  • Производител:Libellud
  • Продуктов код:56007
  • Гаранция:24 месеца
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 69.90 лв.


Dixit: Disney е нова самостоятелна игра от вселената на Dixit, която е вдъхновена от любимите филми на Disney и Pixar. Играчите ще бъдат предизвикани и възхитени, докато разкриват поредица от карти с прекрасни тематични изображения.


Всеки ход един от играчите е в ролята на разказвач, който избира една от шестте карти в ръката си, съставя изречение въз основа на изображението на тази карта и го изрича на глас, без да показва картата на другите играчи. След това останалите играчи избират картата от ръката си, която най-добре отговаря на изречението, и я дават на разказвача, без да я показват на никой друг.


Разказвачът разбърква своята карта заедно с всички получени карти, след което ги разкрива, а останалите играчи се опитват да отгатнат коя карта принадлежи на разказвача. Ако никой или всички отгатнат правилната карта, разказвачът получава 0 точки, а всеки друг играч - 2 точки. В противен случай разказвачът и всеки, който е намерил верния отговор, печелят по 3 точки. Освен това играчите, които не са разказвачи на истории, печелят по 1 точка за всеки глас, получен от тяхната карта.


Dixit: Disney включва 84 карти, като всяка карта представлява един от 84-те филма в каталога на Disney или Pixar.


Вид параметърТехнически характеристики
Име Настолна игра Dixit: Disney (българско издание) - семейна
ПроизводителLibellud
Гаранция24 месеца

Спецификация
Категория Настолни и борд игри
Производител Libellud
Гаранция 24 месеца
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!