ТОП цена -8%

Настолна игра Divinus - Стратегическа

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Lucky Duck Games
  • Продуктов код:60696
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 110.31 лв.
    • 119.90 лв.


Древна Гърция е завладяна от пантеона на скандинавските богове, които са напуснали разрушения си свят в търсене на нова земя, която да управляват. Започва ожесточен сблъсък на боговете и от пепелта ще се формира нов пантеон. Пророкът Пития предсказва, че ще се възнесе един човек с огромна сила, нов Дивин. Като полубог с голяма слава можете да спечелите благоволението на една от двете страни и да претендирате за собствено място сред боговете.

Divinus е хибридна дигитална игра със състезателен характер, в която играете като полубог, който иска да спечели благоволението на боговете и да се издигне в нов пантеон. Играчите се впускат в кампания с дванадесет сценария, в която ще изследват земи, ще изпълняват куестове, ще общуват с богове и ще влияят на изхода от епичния сблъсък между гръцкия и скандинавския пантеон.

В началото на всеки сценарий на кампанията играчите отварят запечатана кутия с нови задачи, компоненти, стикери, богове, игрови механизми и др. Приложението Divinus осигурява разказ за играчите и определя залозите за това, което предстои да се случи. Всеки ход играчите изразходват зарове от своя фонд, за да изследват нови плочки. Поставяйки плочките в своята карта на полубогове, те трябва да поставят плочки в съседство една с друга и с подходящи характеристики, докато работят за постигане на общите цели на мисията и боговете.

По време на кампанията играчите правят постоянни промени в своите полубогове, като събират могъщи артефакти, подправят заровете си и печелят титли за постигнати подвизи. Играчите също така ще променят трайно света на играта, като променят плочките и поставят нови места, герои и чудовища върху плочките на картата. Когато играчите изпълняват куестове или други важни цели, те могат да направят ключови решения чрез приложението Divinus.

Играчите решават изхода от дилеми, като например да изберат коя страна да победи в битка, да построят или разрушат свещено място и да изберат дали даден бог да живее, или да умре. Какъвто и изход да избере играчът, компонентите на играта могат да бъдат променени, а приложението Divinus ще запомни и представи контекстуални опции в бъдеще, които са повлияни от решението. Ако се върнете в крепостта, която сте помогнали на скандинавските богове да построят, може да бъдете възхвалени, докато полубоговете, предпочитани от гръцкия пантеон, могат да бъдат отхвърлени.

Спецификация
Брой играчи 2, 3, 4
Възраст 10+
Език Английски
Категория Стратегически игри
Материал Картон, Пластмаса
Продължителност 40-70 минути
Размер на опаковката 30 x 7 x 30 cm
Сложност на правилата Средни (до 20 минути)
Тегло 2.38 kg
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!