Игра Morbid: The Lords of Ire за Nintendo Switch


  • Производител:Still Running
  • Продуктов код:61023
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 69.99 лв.


От създателите на Morbid: The Seven Acolytes пристига напоено с кръв екшън приключение, включващо souls-like елементи. Изправете се срещу злокобни чудовища и се промъкнете през океани от кръв, докато се борите, за да победите The Lords of Ire в мрачен свят, изтъкан от болка и страдание.

Morbid: The Lords of Ire е продължение на високо оцененото от критиката екшън-ролево заглавие Morbid: The Seven Acolytes, в което героичният Striver се завръща отново, за да се бие с ужасяващи същества в мрачен и покварен свят на болка и страдание.

Изследвайте разнообразни местности, простиращи се на територията на пет уникални земи, изпълнени с кошмарни видения и свиващи стомаха същества. Експериментирайте с различни стилове на игра, като използвате различни видове оръжия, руни и благословии. Борете се, за да запазите здравия си разум, или се отдайте на лудостта и я овладейте. Изпробвайте уменията си срещу ужасяващи врагове, мрачни чудовища и епични битки с босове с могъщите Lords of Irе. Потопете се напълно в ужасите на Morbid, докато поредицата навлиза в нова 3D перспектива.

Спецификация
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 16+
Аудио DTS
Брой играчи 1
В комплекта Карта памет
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр RPG, Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Контролер Joy-Con, Switch Pro Controller
Месец на излизане Май
Платформа Switch
Размер на опаковката 17 x 10.5 x 1 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 720p
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!