ТОП цена -21%

Механична клавиатура Razer - Huntsman V2 TKL, Red, RGB, Quartz

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:49870
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 299.41 лв.
    • 379.00 лв.



  Купи на вноски

Razer Huntsman V2 Tenkeyless е оптична механична гейминг клавиатура, "олекотена" с няколко стандартни бутона, която е с подобрена акустика и почти нулева входна латентност.

Тя е необходимо устройство за всеки геймър, който търси лекотата на движенията и удобството на китките.

Разполага с Razer Linear Optical суичове, които са по-бързи, по-леки и по-издръжливи от стандартните механични превключватели. Те са с честота до 8000Hz, която гарантира по-ниската латентност. С реакцията си от 0.2ms тези оптични суичове от Второ поколение са три пъти по-бързи от механичните. Подобрени са с шумозаглушители за още по-тихо изживяване при използване.

Клавиатурата е тествана и приветствана от редица звезди в електронните спортове. Те я определят като лесна за носене, прекрасно звучаща, бърза и лека. Надеждна, добре изглеждаща и изключително удобна.

Високите ѝ клавиши са по-твърди и по-издръжливи. Подобрена е акустиката им, благодарение на специалната пяна в корпуса, която абсорбира всякакъв шум.

Удобството за ръцете е важно в гейминга, а с тази клавиатура Razer са помислили и за това. Устройството има здрава подложка за китките, която се подравнява с основното тяло, за да облекчи натиска и да намали чувството на умора.

Клавиатурата позволява запаметяването на 5 клавишни комбинации в отделни профили. В добавка е с Razer Chroma RGB подсветка.

Спецификация
Брой бутони 87
Категория Геймърски Клавиатури
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Размер на опаковката 40 x 7 x 20 cm
Тегло 2.8 kg
Тип на свързване USB
Цвят Розов
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!