Механична клавиатура HyperX - Alloy Origins 60, HyperX Aqua, черна


  • Производител:HyperX
  • Продуктов код:53872
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 229.00 лв.



  Купи на вноски

HyperX Alloy Origins 60 е най-компактната гейминг клавиатура на компанията. Тя е изключително лесна за пренасяне и подходяща за всяко бюро. Моделът идва с познатите ни вече HyperX Red механични суичове, които са много бързи и предлагат дълъг живот.

Корпусът е изработен изцяло от метал, което дава тежест, стабилност и дълъг живот на продукта. Важно подобрение в Alloy Origins 60 са висококачествените PBT Double Shot капачки. Разбира се, получавате и всички функции и екстри, на които сте свикнали - пълна RGB подсветка, програмиране, вградена памет, Anti Ghosting и много други.

HyperX суичове

HyperX Alloy Origins 60 е снабдена с новото поколение механични суичове собствено производство. В случая те са HyperX Aqua суичове, които наподобяват Cherry MX събрятата си. Те са тактилни, тихи и доста бързи, точката на активация е 1.8 mm, общия ход 3.8 mm и изискват 45 грама сила за натискане. HyperX обещават силна подсветка заради откритите LED лампички и живот от поне 80 милиона клика.

Изключително компактна

Това е първият модел на HyperX със стандартния мини размер, познат още като 60%. Това означава, че от клавиатурата липсва целия numpad блок с цифри, целия блок със стрелки и най-горният ред, където са Escape и F1-F12. Няма защо да се притеснявате за загубените функции, тъй като бутоните имат вторични функции и допълнителна легенда в предната си част. Този тип компактни клавиатури са много подходящи за гейминг, както и за минималистични сетъпи.

Висококачествени капачки

HyperX Alloy Origins 60 идва с капачки изработени от висококачествена пластмаса - PBT. Те са изработени с Double Shot технологията, която представлява формоване на два слоя пластмаса за практически вечни легенди. Благодарение на стандартните MX стебла на суичовете можете лесно да ги замените, а в комплекта има две допълнителни капачки.

Дизайн и подсветка

Корпусът на HyperX Alloy Origins 60 е изработен изцяло от висококачествен алуминий, което прави клавиатурата изключително здрава и привлекателна. Дизайнът е много компактен и кабелът се разкача, което прави пренасянето изключително лесно. Origins идва с пълна, индивидуална RGB подсветка с 16.8 милиона цвята и множество вградени режими и опции за настройка.

Пълна персонализация

HyperX Alloy Origins 60 позволява множество опции и настройки, които може да запишете във вградената памет и да разделите в три профила. Имате възможност да програмирате бутоните, да записвате макро комбинации, да настройвате профили и да персонализирате подсветката. Всичко това е елементарно благодарение на софтуера на компанията - HyperX NGENUITY.

Спецификация
Живот на суичовете до 80 млн. клика
Категория Геймърски Клавиатури
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Материал PBT
Подсветка RGB
Размер на опаковката 33 x 4.5 x 14.5 cm
Размер на продукта 29.6 x 10.5 x 3.6 cm
Тегло 0.97 kg
Тип бутони Високи
Тип механични суичове HyperX Aqua
Тип на свързване USB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!