ТОП цена -21%

Игра Lords of The Fallen за PlayStation 5

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Hexworks
  • Продуктов код:56781
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 109.81 лв.
    • 139.00 лв.


Lords of the Fallen представя изцяло ново, епично екшън-ролево приключение в огромен, взаимосвързан свят, повече от пет пъти по-голям от този в оригиналната игра. Впуснете се в епична мисия като един от легендарните Кръстоносци на мрака, за да свалите бога демон Адир.

След епоха на жестока тирания богът демон Адир най-накрая е победен. Но боговете не угасват завинаги. Сега, еони по-късно, възкресението на Адир наближава. Единствената надежда на човечеството е Church of Orian Radiance - последните воини на светлината в свят, който става все по-мрачен. Този божествен орден е открил устройство с нечестива сила, което дава възможност за преминаване между царството на живите и мъртвите. В противоречие с вярата си, Църквата предоставя тази опасна сила единствено в ръцете на най-свирепите си и верни защитници - Кръстоносците на мрака.

За да се противопоставите на боговете и да възстановите светлината, първо трябва да прегърнете мрака.

Изследвайте един огромен, взаимосвързан свят

Пътувайте през два обширни, паралелни свята в епичното си приключение за унищожаване на Адир. Докато царството на живите само по себе си представлява брутално предизвикателство, в кошмарното царство на мъртвите ви дебнат неописуеми ужаси.

Създавайте своя собствена легенда

Напълно персонализирайте външния вид на героя си с помощта на широк набор от визуални опции, преди да изберете един от деветте класа герои. Който и път да изберете, развийте героя си според собствения си стил на игра, като подобрявате статистиките, оръжията, бронята и заклинанията.

Овладейте изкуството на динамичните и предизвикателни тактически битки

Само тези, които успеят да вникнат в дълбоките тактически битки, могат да се надяват да оцелеят. Изберете между 100 уникални и брутални оръжия или заменете метала с магия, за да отприщите опустошителни атаки.

Посрещенете предизвикателствата сами или заедно с приятел

Впуснете се в обширната кампания за един играч или поканете втори играч да се присъедини към приключението ви в онлайн кооперативен режим. Но бъдете предпазливи - герои от други царства могат и ще нахлуят.

Спецификация
Co-Op Online
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 18+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2023
Език Английски
Жанр RPG, Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Категория Игри за PlayStation 5
Контролер DualSense
Месец на излизане Октомври
Онлайн мултиплейър 2
Платформа PS5
Размер на опаковката 17.2 x 13.5 x 1.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!