ТОП цена -314.87 лв.

Гейминг стол Razer - Fujin Pro, черен

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:59458
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 2 309.08 лв.
    • 2 623.95 лв.



  Купи на вноски

Razer Fujin Pro e мрежест стол за игри, проектиран за пълна свобода на движение. Премахнете ограниченията за това как седите и се изкачете до нови висоти на производителността в игрите.

ЛЕКА, ДИШАЩА МРЕЖА

Проектиран за оптимален въздушен поток, оставате хладен и добре проветрен по време на дълги часове игра с гладката дишаща мрежа, направена от смес от термопластичен еластомер и полиестер.

БАЛАНСИРАНА ЕРГОНОМИКА

Благодарение на високата си якост на опън и еластичполиепоност, мрежата балансира гъвкавостта и опъна, оформяйки се според вашата уникална форма на тялото, за да осигури балансирано изживяване при седене.

ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ НА ИЗНОСВАНЕ

Проектирана за тежките ежедневни игри, мрежата е направена от прецизна смес от термопластичен еластомер и полиестер, за да бъде устойчива на надраскване, прах и разливане.

СВОБОДАТА ДА СЕ ДВИЖИШ

Технология за синхронно накланяне с контрол на напрежението при накланяне

Забравете безпокойството около ръчните настройки всеки път, когато промените позицията. Независимо дали сте облегнати назад или седите изправени, останете поддържани през цялото време с облегалка и основа на седалката, които незабавно се изместват, за да съответстват на позата ви.

ПОДДЪРЖА ВСИЧКИ ГЕЙМЪРИ

Изключително здрава рамка от алуминиева сплав

Изкована от висококачествена алуминиева сплав, изцяло металната рамка, подлакътниците и междуосието на стола осигуряват солидна основа, която може да издържи тегло до 136 kg.

НАПЪЛНО НАСТРОЙЕН ЗА ВСИЧКИ ВАШИ НУЖДИ

Оформена така, че да съответства на извивката на гръбнака ви, лумбалната опора може да се регулира както на височина, така и на дълбочина, позволявайки по-прецизна опора, която ви помага безпроблемно да поддържате оптимална стойка при игра.

В допълнение към регулируемата височина и дълбочина, облегалката за глава може да се накланя нагоре или надолу, за да осигури пълна опора за главата и врата ви, независимо дали седите изправени или легнали.

Дръжте ръцете си удобно поддържани във всяка поза с подплатени подлакътници, които могат да се регулират нагоре и надолу, напред и назад, наляво и надясно или да се въртят навътре и навън.

Спецификация
Височина на облегалката 55 cm
Височина на стола 120 - 130 cm
Дълбочина на седалката 48 cm
Издръжливост 136 kg
Категория Геймърски Столове
Материал Алуминий, Полиестер
Размер на опаковката 91 x 41 x 72 cm
Регулираща височина на стола 47 cm - 57 cm
Тегло 37.75 kg
Ширина на седалката 53 cm
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!