ТОП цена -83.92 лв.

Гейминг стол noblechairs - HERO Black Panther Edition, черен/лилав

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:noblechairs
  • Продуктов код:55528
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 965.03 лв.
    • 1 048.95 лв.



  Купи на вноски

Внесете малко Wakanda стил в игровата си настройка с noblechairs HERO Gaming Chair Marvel’s Black Panther Edition. Със своята феноменална черна, сребриста и лилава цветова схема, този гейминг стол представя изображения на емблематичните изображения на Черната пантера, прецизно зашити в PU кожа. Плюс това, с превъзходната ергономичност на noblechairs и превъзходното качество на изработката, този стол за игри е наистина подходящ трон за кралските особи от Уаканда.

СИЛЕН КАТО ВИБРАНИУМ

Noblechairs HERO Marvel’s Black Panther Edition е произведен от материали с първокласно качество, за да придаде дълголетие и издръжливост на този стол за игри. Рамката от неръждаема стомана осигурява здрава основа, докато плътната подплата от студена пяна е едновременно удобна и поддържаща. Нещо повече, тази подплата е много дишаща, както и тапицерията от PU кожа, което гарантира, че ще останете свежи по време на вашата игрална сесия.

ТРОН ПОДХОДЯЩ ЗА КРАЛСКИ ОСОБИ

Подобрявайки допълнително комфорта, noblechairs HERO Marvel’s Black Panther Edition е оборудван с превъзходна ергономичност, синоним на стол за игри noblechairs. Нещо повече, това е модел HERO, който се отличава с по-голяма облегалка, по-широка основа на седалката и регулируема лумбална опора.

Облегалката може да се накланя от изправени 90° надолу до 125°, улеснявайки перфектния ъгъл за вашия комфорт. Нещо повече, има заключващ се механизъм за люлеене на накланяне с 11° на движение, така че можете да се облегнете назад със стил. 4D подлакътниците са наречени така заради способността им да маневрират в четири посоки: височина, дълбочина, разстояние до основата на седалката и под ъгъл. В допълнение, тяхната голяма повърхност разполага с полиуретаново покритие, което балансира сцеплението и комфорта.

Базата Noblechairs HERO Marvel’s Black Panther Edition е произведена от прахово боядисан алуминий. Оформено в здрава петточкова форма, всяко рамо е оборудвано с 60 mm колелце. Тяхната найлонова сърцевина и полиуретаново покритие ги правят подходящи както за меки, така и за твърди подови настилки, като се плъзгат без усилие в каквато и стая да е този стол. Основата разполага и с газов асансьор от клас на безопасност 4, който може да се регулира на височина над 10 cm и да поддържа тежести до 150 kg.

Спецификация
Височина на облегалката 89 cm
Височина на стола 129 - 137 cm
Дълбочина на седалката 50 cm
Издръжливост 150 kg
Категория Геймърски Столове
Материал Неръждаема стомана, PU кожа
Размер на опаковката 90 x 38 x 69 cm
Регулираща височина на стола 48 cm - 58 cm
Тегло 29 kg
Цвят Лилав, Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!