Гейминг стол DXRacer - Craft C001-W-N, бял


  • Производител:DXRacer
  • Продуктов код:56215
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 1 048.95 лв.



  Купи на вноски

Серията Craft на DXRacer е разработена, за да разшири границите на изключително гъвкавостта, ергономичното предимство и елегантен дизайн. Произходът му идва от един от първите продукти на DXRacer, правени някога, популярната серия Drifting.

Този стол за игри и офис е изящна изработка със своята издръжлива подложка от студена пяна, висококачествено покритие от изкуствена кожа и фини шевове. Вградената регулируема лумбална опора ви помага да поддържате добра стойка по време на дълги сесии. Включената възглавница за облегалка за глава също е регулируема и позволява на потребителя да отпусне главата си и да облекчи натиска от врата и раменете си.

Регулируемият по височина газов повдигач, мултифункционалното устройство за управление и накланящата се облегалка ви позволяват почти безкрайно да персонализирате стола според предпочитаната от вас позиция на сядане. 4D подлакътниците са регулируеми в четири различни посоки, което води до почти безброй опции за персонализиране.

Големите колелца с полиуретаново покритие заедно с алуминиевото междуосие карат стола да се търкаля гладко по равни повърхности. Сертифицираният газов асансьор клас 4 има максимален капацитет от 150 kg и препоръчителната височина е до 185 cm.

Спецификация
Издръжливост 150 kg
Категория Геймърски Столове
Материал PU кожа
Размер на опаковката 81 x 36.6 x 73.5 cm
Тегло 25.2 kg
Цвят Бял
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!