Гейминг слушалки Tracer - GameZone Dragon, сини/черни


  • Производител:Tracer
  • Продуктов код:57664
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 34.99 лв.


Tracer GAMEZONE Dragon Headset е чудесно предложение за всеки геймър, който търси комплект с добри параметри и конкурентна цена. Интересна LED подсветка, издръжлива метална лента за глава и наушници, изработени от висококачествен материал, го правят идеален спътник за виртуални приключения. Слушалките принадлежат към популярната линия GAMEZONE, създадена специално за геймъри, които ценят комбинацията от най-високо качество и усъвършенствани функции на устройствата за игри.

Впечатляваща LED подсветка

Изразете себе си с цвят. Синята LED подсветка на наушниците придава на Tracer GAMEZONE Dragon Headset хищнически гейминг характер. Вашите слушалки винаги ще изглеждат уникални и впечатляващи.

Удобни и подплатени наушници

Всеки фен на дългите часове игрови маратони ще оцени издръжливата метална конструкция на слушалките. Специално оформените наушници, обшити с удобна материя, гарантират комфорт и удобство. Ефективното изолиране на разсейващи звуци от околната среда ще ви позволи да се съсредоточите върху текущия дуел или автомобилното състезание.

Говорете с другите без пречки

Гъвкавият микрофон е оборудван с технология за намаляване на фоновия шум, така че нищо да не пречи на разговорите ви с вашите съотборници. Отсега нататък гласът ви винаги ще бъде изключително остър, а всяка команда кристално ясна.

Превъзходно качество на звука

Открийте невероятното качество на звука, предлагано от Tracer GAMEZONE Dragon. Големи и ефективни трансдюсери с диаметър 50 мм осигуряват прецизно възпроизвеждане на звука. Оптималната настройка осигурява по-чист звук и изобилие от високи и средни тонове.

Спецификация
Категория Геймърски Слушалки
Подсветка LED
Размер говорители 50 mm
Размер на опаковката 22 x 11 x 19 cm
Съпротивление 32 Ohms
Тегло 0.447 kg
Тип на свързване Жак 3.5 mm
Честотна характеристика 20 Hz - 20 000 Hz
Цвят Син, Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!