ТОП цена -20%

Гейминг слушалки Sparco - HAZARD, черни

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Sparco
  • Продуктов код:58541
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 79.99 лв.
    • 99.99 лв.


HAZARD са кабелни слушалки за игри Sparco, предназначени да предложат на геймърите отлично качество на звука и максимален комфорт.

ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Благодарение на меките наушници и подплатената лента за глава, слушалките SPARCO прилепват перфектно към ухото, предлагайки максимален комфорт дори при продължителна употреба. Регулируемата лента за глава и микрофонът правят слушалките HAZARD подходящи за всеки геймър. Освен това, висококачественият 50 mm драйвер ви позволява да се наслаждавате на ясен и чист звук, без проблеми с реверберация или съскане.

ДИСТАНЦИОННО

Кабелните слушалки HAZARD разполагат с дистанционно управление на слушалката, което ви позволява лесно да регулирате силата на звука.

RGB СВЕТЛИНИ

И на двата павилиона има RGB светлини, които чрез игри на светлина създават перфектната атмосфера за справяне с всички състезания.

ВРЪЗКА КЪМ УСТРОЙСТВОТО

Кабелът за слушалки HAZARD има една особеност: краят е разделен на два конектора, 3.5 mm жак и USB-A. Използването е лесно: просто свържете жака за аудио и работа с микрофон и USB-A кабела, за да активирате и светлините.

Спецификация
Категория Геймърски Слушалки
Размер говорители 50 mm
Размер на опаковката 25 x 10 x 20 cm
Тегло 0.5 kg
Тип на свързване USB, Жак 3.5 mm
Честотна характеристика 20 Hz - 20 000 Hz
Чувствителност 112 dB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!