Гейминг слушалки Redragon - Cronus H211, черни


  • Производител:Redragon
  • Продуктов код:58546
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 36.99 лв.


Подобрете изживяването си в играта със гейминг слушалките Redragon Cronus H211. Нейните 40 mm аудио драйвери осигуряват ясни високи и гръмотевични ниски честоти, което ви позволява да се потопите в играта напълно.

МИКРОФОН С ПОТРЕБЯВАНЕ НА ШУМА: Слушалките са оборудвани с еднопосочен микрофон, който улавя гласа ви ясно и потиска задния и страничния шум, като гарантира безпроблемна комуникация с вашите съотборници. Край на недоразуменията или приглушените разговори.

ЛЕКИ И УДОБНИ: Проектирани с мисъл за вашия комфорт, те разполагат със свободно регулируема лента за глава и удобни наушници от мемори пяна, които осигуряват удобно прилягане дори по време на дълги сесии на игри. Кажете сбогом на дискомфорта и се фокусирайте върху победата.

СЪВМЕСТИМОСТ С МНОГО ПЛАТФОРМИ: Съвместими са с множество платформи, включително PC, PlayStation, Xbox, Switch и други устройства с 3.5 mm връзки, което ви позволява да се наслаждавате на игрите си, където и да сте, без проблеми със съвместимостта. Включете, играйте и доминирайте!

ИЗДРЪЖЛИВИ RGB СЛУШАЛКИ: Здравата конструкция на кабелните слушалки Redragon осигурява дълготрайна издръжливост, което ги прави перфектният избор за интензивни игрални сесии. Пренесете настроението си за игри на следващото ниво с динамичното RGB осветление на нашите кабелни слушалки за игри.

Спецификация
Категория Геймърски Слушалки
Подсветка RGB
Размер говорители 40 mm
Размер на опаковката 21 x 10 x 19 cm
Съвместимост с платформи Nintendo Switch, PC, PS, Xbox
Съпротивление 32 Ohms
Тегло 0.43 kg
Тип на свързване Жак 3.5 mm
Честотна характеристика 20 Hz - 20 000 Hz
Чувствителност 115 dB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!