ТОП цена -10%

Гейминг слушалки Razer - Kaira, Xbox, безжични, черни

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:28596
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 215.10 лв.
    • 239.00 лв.



  Купи на вноски

С гейминг слушалките Razer Kaira ще се превърнете в истински покорител на всяко игрово предизвикателство. Леки, удобни и многофункционални, те са съвместими както с PC и лаптоп, така и с Xbox.

Изцяло новият патентован дизайн дава възможност за персонализирането на всеки един от двата 50 милиметрови говорители, позволявайки индивидуалното копиране на високи, средни и ниски аудио честоти, за да осигури по-богати високи тонове, по-ярък звук и мощен бас.

Тези безжични слушалки за Xbox от серията X/S включват също мембрани с покритие от титан, придаващи допълнителна яснота на всеки вокал, който чувате, така че всички съобщения, които получавате да са винаги свежи и ясни.

Моделът на този 9.9-милеметров кардиоиден микрофон е със солидно отхвърляне встрани на ненужния шум и осигурява истинско пресъздаване на гласа ви благодарение на чувствителната нискочестотна реакция и отворения корпус на микрофона, проектиран за минимални препятствия.

За да ви поддържа в пикова форма по време на игрални маратони, Razer са осигурили меки възглавнички за уши FlowKnit от мемори пяна, като дишащата материя минимизира натрупването на пот и топлина, генерирани от контакт с кожата. В същото време подобрената плътност на ултра-меката пяна значително намалява силата на затягане на слушалките.

Устройството разполага с удобен контролер за звука и още няколко бутона за управление, разположени на наушниците. Батерията издържа до 15 часа в работен режим.

* Razer Kaira не работят с Bluetooth устройства, тъй като не нямат Bluetooth връзка, нито 3.5-милиметров аналогов жак. Те обаче работят с компютър (Windows 10 и по-нова версия) чрез безжичен адаптер за Xbox (продава се отделно).

Спецификация
Живот на батерията до 15 часа
Категория Геймърски Слушалки
Контролер на звука Да
Микрофон Външен
Размер говорители 50 mm
Размер на опаковката 20.5 x 10.5 x 17.5 cm
Размер на продукта 15.8 x 19.1 x 9 cm
Съвместимост с платформи PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Съпротивление 32 Ohms
Тегло 0.61 kg
Тип на свързване Безжичен
Честотна характеристика 20 Hz - 20 000 Hz
Чувствителност 108 dB
Чувствителност на микрофона -54 dB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!