Гейминг слушалки Razer - BlackShark V2 X, Xbox Licensed, черни


  • Производител:Razer
  • Продуктов код:61215
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 139.00 лв.


Прегърнете звука на електронните спортове с Razer BlackShark V2 X. Официално лицензиран за Xbox, изпитайте тройна заплаха от невероятно аудио, превъзходна чистота на микрофона и превъзходна звукоизолация. С най-добрите микрофонни и аудио драйвери за слушалки, вашата състезателна игра на конзола е предназначена да се превърне в професионална.

ИСТИНСКО АУДИО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Новият, авангарден патентован дизайн на Razer разделя драйвера на 3 части за индивидуална настройка на високите, средните и ниските честоти - произвеждайки по-ярък, по-чист звук с по-богати високи и по-мощни ниски.

Само с 240g, тези слушалки разполагат с по-дебела подплата за лента за глава и изкуствена кожа с възглавнички за уши от мемори пяна, за да ви поддържат във върхова форма по време на изтощителни турнири. Комбинирайте това с усъвършенствана технология за пасивно шумопотискане. Покрийте напълно ушите си със здрави затворени наушници, за да предотвратите изтичането на шум, като възглавничките осигуряват по-плътно уплътнение за качествена звукоизолация.

ПОДДЪРЖАЙТЕ СИЛНИ КОМУНИКАЦИИ

Подобреният модел на прихващане осигурява повече глас и по-малко шум, тъй като се стеснява към гърба и страните на микрофона, а оптимизираният корпус на микрофона осигурява минимално препятствие с отворения си дизайн, което води до подобрена яснота за по-точно пресъздаване на вашия глас.

ВИНАГИ ГИ ЧУВАЙТЕ ДА ИДВАТ

Повишете осведомеността си за мача и не позволявайте на нищо да убягва от ушите ви с точен позиционен звук, който ви позволява да установите интуитивно откъде идва всяка стъпка, изстрел или поставяне на бомба.

Спецификация
Signal-to-Noise Ratio >60 dB
Дължина на кабела 1.3 m
Микрофон Външен
Размер говорители 50 mm
Размер на опаковката 19.3 x 11.5 x 23.5 cm
Съвместимост с платформи Xbox
Съпротивление 32 Ohms
Тегло 0.27 kg
Тип на свързване Жак 3.5 mm
Тип шумоизолация Пасивна шумоизолация
Честотна характеристика 12 Hz - 28 000 Hz
Чувствителност 100 dB
Чувствителност на микрофона -42 dB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!